Цього літа на Закарпатті запрацює перший волонтерський табір RailwayCamp

12
6

Він діятиме з 29 липня по 1 серпня на ст.Хмільник.

- За три дні роботи плануємо розчистити систему сигналізації від кущів та трави на шляху до управління семафорами. Можете долучитися в різний спосіб. Для його роботи ми потребуємо фінансову підтримку - для придбання витратних матеріалів та інструментів. Будемо вдячні всім хто нас може підтримати!  А 2 серпня - запршуємо на День Боржавської вузькоколійки з відправкою з ст.Берегово-мале до ст.Іршава, - розповіли Mukachevo.net організатори.

Mukachevo.net

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

.
..........

З грошими задарнiми усi би газдовали, ви попровбуйте без грошей. Навчилися просити, ви заробiть, а потiм газдуйте.

ДТ
до тупиці

іване дурний заткнися

1
123

И что, вы думаете, что есть еще такие дурные люди, которые бы по такой вот новости отсылали свои деньги вам "на допомогу". Уже людей вообще за дурных считаете((((((((( Очередной разводняк...

ДМ
До мецената

Шановний - там є реквізити банківські. За допомогу будуть люди вдячні.

Д
Добрый

Чё за дурня? Да есть у меня 100500 долларов.Куда отсылать? ( как всё запущенно!)

Читайте також