Цього року Україну на Дитячому Євробаченні 2018 представить Даріна Красновецька (ФОТО, ВІДЕО)

16
0

Даріна Красновецька предсталятиме Україну на Дитячому Євробаченні 2018 з піснею “Say Love/Кажу Любов”

У національному відборі на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2018 перемогла 11-річна вінничанка Дарина Красновецька. Пісня, з якою Даріна підкорюватиме головну дитячу сцену Євробачення в Мінську, має назву “Say Love/Кажу Любов”.

Цьогоріч відбір на Дитяче Євробачення був закритим. Було обрано 10 фіналістів, серед яких члени національного жюрі обрали переможця, врахувавши і дорадче онлайн-голосування. До складу професійного жюрі увійшли: фронтмен відомого українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя, співачка та членкиня правління суспільного мовника України Олександра Кольцова, співак та композитор LAUD, співачка та переможниця багатьох міжнародних вокальних конкурсів Софія Куценко, а також народна артистка України Марія Бурмака, яку було обрано головою суддівського складу.

Вже більше п’яти років 11-річна вінничанка професійно займається вокалом. У 2016 році Даріна Красновецька брала участь у вокальному талант-шоу "Голос. Діти", і вже два роки поспіль бере участь у дитячому фестивалі "Чорноморські ігри", де в 2017 році здобула перемогу у номінації "Дівчата (молодша група)", а в 2018-му – перемогла у категорії "Дівчата (середня група)".

У Даріни багато захоплень: любить малювати, подорожувати, займається сучасними танцями та вміє грати на фортепіано. У майбутньому хоче стати відомою співачкою не тільки на території України, а й в усьому світі. Перемога у нацвідборі – це важливий крок до великої мрії, переконана дівчина.

"У кожної людини є своя мрія. Моя ж – це перемога у Дитячому Євробаченні-2018!" – каже Даріна Красновецька.

Цього року Міжнародний конкурс "Дитяче Євробачення - 2018" пройде 25 листопада в Мінську.


Читайте також:Переможниця “Євробачення-2018” відвідала Київ для зйомок нового кліпу (ФОТО)

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також