Цьогоріч дохідна частина бюджету Ужгорода виконана на 94 відсотки

10
0

Вчора, розглядаючи проект рішення виконкому про проведення заходів, обговорили питання росту дохідної частини бюджету міста, котра на перше півріччя 2013 року складає 94.5%.

Причиною недовиконання бюджету в першу чергу є зменшення доходів із податку фізичних осіб, пояснив заступник міського голови, начальник фінансового управління Петро Харевич, повдомляэ Ужгородська міська рада.

Але якщо взяти в цілому по Україні то Ужгород йде на рівні не нижче середнього українського показника, завдання державного бюджету виконуються – зазначила начальник ДПІ м. Ужгород Марія Бадида.

Важливим є також вирішення проблеми пов’язаної із тіньовим бізнесом, використанням незареєстрованої найманої праці, що спричиняє зменшення доходу до бюджету. Робочою групою по виявленню випадків використання незареєстрованої найманої праці з початку року проведено 201 перевірку на предмет укладання трудових договорів з найманими працівниками. Виявлено порушення законодавства про працю щодо оформлення трудових відносин у 57 роботодавців.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також