Цьогоріч мукачівськими прикордонниками виявлено 38 недійних документів

17
0

Сьогодні, 25 травня на брифінгу у Мукачівському прикордонному загоні який провів підполковник Юрій Філіпчук, було озвучено дані стосовно затримання контрабандних товарів та нелегальних мігрантів.

 

На фоні зменшення пропускних операцій результати оперативно-службової діяльності вищі ніж у 2011 році. Що стосується затриманих товарів, то по сумі оцінки йде зменшення.

Непогані результати по паспортній роботі. Підроблених документів виявлено 1 випадок, 6 чужих, 38 недійсних і 20 технічно-несправних.  

В порівнянні з минулим роком, незаконних мігрантів було виявлено 20 чоловік, в цьому році - 42 чоловіка. Суміжною стороною цьогоріч затримано троє людей.

«Що стосується контрабандних товарів, то найбільше переміщувались тютюнові вироби. У 83 випадках цього року вилучено товарів на 3 мільйона 98 тис гривень, а це менше ніж у минулому році. Основна протиправна діяльність направлена на українсько-угорський кордон, особливо турбувати нас почало Ділове та Солотвино, там між настеленими пунктами України та Румунії незначна відстань, річка, що дає можливість скрити сліди.» - повідомив Юрій Леоднідович.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також