Цьогоріч на Закарпатті вже зареєстровано 660 особливо тяжких та тяжких злочинів

12
0

Про це, сьогодні, 12 березня на прес-конференції повідомив начальник УМВС України в Закарпатській області, генерал-майор міліції Василь Варцаба.

Протягом поточного року на облік взято 9294 заяви та повідомлення про злочини. В тому числі зареєстровано 4125 кримінальних правопорушень. Зареєстровано 660 особливо тяжких та тяжких злочинів.

Встановлено особи за усіма фактами вбивств (4), що мали місце в поточному році. Разом з цим, проводяться заходи шодо встановлення місця знаходження 2-ох безвісно зниклих громадян (у Воловецькому та Берегівському районах).

За словами Василя Миколайовича, у січні було розкрито умисне вбивство неповнолітнього хлопчика 2000 р.н., встановлено та затримано мешканця м. Ужгород, раніше судимого, який зізнався у вбивстві, яке скоїв 14.01.2013 близько 22.30 год. в м. Ужгород.

Затриманий, якого звинувачують у вбивстві досі знаходиться у СІЗО

Встановлено злочинців по усім зареєстрованим тяжким тілесним ушкодженням (20), в тому  числі  із  смертельними  наслідками  (3).  Також  розкрито  усі  кримінальні правопорушення за фактами зґвалтувань та замахів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також