Цьогоріч у мукачівській Лікарні святого Мартина кількість операцій збільшилась у 3-4 рази (ВІДЕО)

7
3

Якщо минулого року пацієнтам лікарні було проведено 2700 анестезій, то за останні 3 місяці їх кількість вже сягнула понад 1400.

Як розповіли на сторінці у Фейсбук Лікарні святого Мартина, за цей час було відкрито 2 нові відділення - кардіологія і судинна хірургія, в яких активно проводять оперативні втручання.

Значну частину нескладних операцій лікарі-хірурги та онкологи проводять безпосередньо в Діагностичному центрі.

Більше про роботу лікарні у складні часи у відео розповідає Мирослав Гавришко - заступник директора з медичної частини, лікар ортопед-травматолог:


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Д
Джулія

Я мала на увазі вибір , щоб лікар сказав: ми . лікарі, можемо викинути вашу кісткуі поставити пласмасову , за великі гроші, але існує інший шлях, зберегти вашу кістку, ваш суглоб,і вказати на шлях виходу з ситуації, а він існує, я це знаю точно, але шлях збереження вам не вигідний, - гроші великий соблазн.

М
Мукачівка

Ви, пані, щось переплутали. Пан Гавришко має професію, і робить свою роботу дуже добре. А працювати на випередження захворювань ніхто, крім нас, не може. Чи ви пропонуєте, щоб хтось за нами бігав і не давав з'їсти щось погане, чи випити лишнє, чи цигарку з рота висмикував? Я вас правильно зрозуміла?

Д
Джулія

Я, дуже , хочу , щоб у житті українського народу, настав такий момент, коли ми будеме хвалитися, що нам, українцям, не треба робити операції, а такі , як пан Гавришко, будуть працювати на випередження захворювань. Збільшені потужності , ведуть до збільшення доходів, - це радує виступаючого. Поки , що так у нашому житті.

Читайте також