Цьогоріч у всіх школах Мукачева відремонтують вбиральні

8
8

Цього року з бюджету міста на поточні видатки для навчальних закладів Мукачева передбачено 1 млн. 700 тис. гривень.

Саме таку суму закладено в міському бюджеті, прийнятому депутатами 12 січня цього року. Більшість з цих коштів буде спрямовано на ремонт вбиралень та санвузлів Цього року їх планують оновити у всіх школах та дитсадках міста, пише Мукачівська міськрада.

Окрім того на їх ремонт будуть передбачені й кошти в управлінні капітального будівництва. В деяких навчальних закладах роботи вже на підготовчій стадії.

«Зокрема розпочинаються роботи і в ЗОШ №11, про що цього тижня активно дискутують в медіа. Більшість ремонтів заплановано на літній період, коли учні будуть на канікулах. Звісно при цьому виникатимуть певні незручності, але наголошую: це маштабний проект, в усіх навчальних закладах буде оновлено вбиральні. Вдячні активістам, які моніторять ситуацію. Запрошую їх переглянути наші шкільні вбиральні вже після ремонту, і оцінити якість та порівняти з тим як було досі» , - зазначає начальник управління освіти Мукачівського міськвиконкому Катерина Кришінець- Андялошій.

 

Коментарі

НІ
Ну і як ?????

І ви уажете, що не крадуть ?????Досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом службового підроблення та розтрати майна, шляхом зловживання службовим становищем встановлено, що мешканка Сваляви, працюючи завідуючою дошкільного навчального закладу в одному з сіл району в період з березня 2012 року по лютий 2015 року, періодично вчиняла службові підроблення, а саме вносила до Табелів обліку використання робочого часу неправдиві відомості, які стали підставою для нарахування заробітної плати, внаслідок чого допустила розтрати бюджетних коштів на суму понад 24 тис.грн Наразі кримінальне провадження, разом з позовом прокурора, перебуває на розгляді у районному суді і обвинуваченій доведеться не тільки понести законне покарання, але й відшкодувати державі шкоду, спричинену її протиправними діями.

ДВ
до вбиральні

за останні 25 років в Берегові зібрано мільйони для ремонтів, меблів, сантехніки і т.інш. в дитячі садики та школи від БАТЬКІВ (збирають щомісяця), частина з цих коштів тупо вкрадена керівниками цих закладів. Ще більше мільйонів списано з бюджету міста (з карманів громадян) на ці цілі і тут вже частина грошей осіла в карманах вчителів, завідуючих садікив та інших чиновеиків , ТАК ОТ, ЯКЩО ЦІ СУМИ ДОДАТИ ТА ДОБРОСОВІСНО ВИКОРИСТАТИ (не красти) то в освітніх і дошкільних закладах за ці роки мож би поставити позолочені унітази та провести якісні євроремонти. А так, маємо, те що маємо, крадуть безбожно, в тому числі на ремонтах за останні два роки (чиновники теперішні).

1
132

Йдеться про туалет в ЗОШ № 5, який з технічних причин влаштовано в приміщенні, що знаходиться окремо від корпусу школи. В теплий період це не така вже й незручність, а от в холодну пору вона стає причиною застуд у школярів, адже до туалету вони бігають на перерві, зазвичай не надягаючи верхнього одягу, і потрапляють з теплих класів на холод. В дописі до редакції йдеться й про випадки хуліганства, пов’язаного з цим туалетом – в ньому закривають дівчат, або ж за ними підглядають юні «пубертати», через що багато школярок намагаються терпіти та не відвідувати вбиральні. Окремою проблемою, яку керівництво школи наче й не намагається вирішити, залишається регулярне куріння в дитячому туалеті. Автор допису до редакції пропонує як варіант розв’язання проблеми зробити обмін – дітям віддати вчительській туалет в теплому приміщенні, викладацькому ж складу взяти собі вбиральню на вулиці. Можливі й інші шляхи вирішення «незручної» проблеми, якими, треба сподіватись, займуться.

Б
Берегово

До кого мають батьки звертатися в школі № 5 в Берегові. Так ти попробуй там щось заперчити. Вам мало уроку з вчителькою англійської мови Тамілої так вони ії з*йли з потрохами. Вона змушена була піти з тай ще забрати 3-х дітей зі школи. Там одне зміїнне кубло. Хоча головна вже пішла на пенсію але її діло живе і процвітає. Ви ще скажіть що не збирають гроші на ті ж талети, на вікна. на ремонт одним словом на все. Це все одно що до вбиральні звертатись...

ДВ
До Вбиральні!

Шановний дописувачу! Зверніться, будь ласка, з офіційним зверненням до директора школи. Адже все написане Вами не відповідає дійсності.

М
Мукачево

Да ..... А до Тепер не люди балоги керували мукачевом , туалети в школах були абсурднI , а тепер всI нагороди забирает сам андрiйко , де до Тепер були они???коли батьки в школах всьо зробили самI , тiльки туалети I Осталися.

1
123

ікаво хто зі спеціалістів управління ДСЕС погодив дану проектну документацію? Саме так на даний момент виглядають санвузли початкової ланки. В мене однієї таке враження, що в 11 школі працює всім відомі Равшан та Джамшуд? - написала жінка на своїй сторінці в соцмережі.

В
Вбиральня

Шановне товармство Ьерегова!!!!! Чому це в Мукачеві керують владою адекватні розумні люди. які піклюються за дітей, народ, інваоідів, лише у нас в Берегові нехтують людьми. В Мукачеві і гроші і час і бажання є,щоб люди жили хоча би на мікро чпстину по людськи. Такому керівнику честь і хвала як мол. Балога. Я мешканець Берегово і мене турбуюь мої діти,які ходять в школу Берегово №5. Я вже декілька разів читав коменти на рахунок вбиральні в цій школі. А віз і нині там. Діти бігають роздягнені в туалет на другий кінець двора, де ні умов. ні світла на води одним словом бардак. Вчителі ходять до теплого туалету в приміщенні школи. де прибрано і тепло. А дівчата щей бояться ходити до туалету. бо як випав сніх хлопці їх ловлять і гатять в них сніжки. Вже одній дитині порвали сніжком лице. Куди дивиться вся учительська рать.Зі слів дітей. там вже нікуди стати. бо все обгажене.

Читайте також