Цьогоріч в Ужгороді відбудуться три нові виставки

6
0

Закарпаття може стати лідером регіону в цій діяльності

Цьогоріч в Ужгороді пройде 6 міжнародних виставок, з яких три – вперше. Так, 23-26 травня пройдуть нові спеціалізовані виставки – фінансових послуг та банківської техніки, комп’ютерної техніки та інформаційних систем, зв’язку, ЗМІ та засобів комунікації.

А першим таким заходом року стане II спеціалізована виставка будівельних матеріалів та технологій. І, нарешті, восени відбудуться ще дві традиційні — X виставка легкої промисловості та товарів повсякденного попиту і VI туристична виставка-ярмарок, повідомив під час прес-конференції в прес-клубі директор сервісу міжнародних виставок та ярмарків Петро Голіцин. До того ж останній захід вперше пройде не як закарпатський, а як виставка карпатського Єврорегіону – разом з сусідніми областями та країнами.

Причиною різкого збільшення виставок, за словами пана Петра, є позитивний досвід вже існуючих і бажання зробити Ужгород лідером такого виду діяльності в Західній Україні. Місто мало такий статус на початку 90-х і здатне повернути його собі. А начальник управління туризму ОДА Олександр Марченко додав, що до останнього часу виставки проводилися виключно у містах-мільйонниках, тому регіонам треба потроху перебирати від них ініціативу.

ЗІА «Простір»

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також