"Тупий і ще тупіший 2" відбудеться за любої погоди?

99
0

З Джимом Керрі або без нього, але, схоже, прямий сиквел "Тупого і ще тупіший" все рівно відбудеться.

У всякому разі, незважаючи на відмову центральної зірки брати участь у продовженні стрічки 1994-го року (нібито через образу на студійне начальство, яке дуже довго роздумувало, чи давати грошей на проект), брати-фільммейкера Боббі та Пітер Фаррелли тримають хвіст пістолетом і не збираються скасовувати зйомки, намічені на ранню осінь.

- Ми з братом зажмурилися і повторюємо про себе, що у нас все вийде, - розповів Боббі в інтерв'ю The Wrap. - Хоча відірвати цей проект від землі було зовсім непросто. Зауважу, що перший фільм ми з Пітом робили при точно таких же обставинах. Великої праці коштувало умовити людей, які носять костюми і приймають рішення, прочитати наш безглуздий сценарій і змусити вигукнути: "Це ж просто істерика, давайте знімемо кіно!" Ми працювали над сценарієм останні чотири місяці, і робота над ним все ще йде. У майбутнє дивимося з оптимізмом, восени сподіваємося запустити зйомки.
 
Нагадаємо, хітова комедія про двох дружків з браком сірої речовини в головах у 2003-му році вже обзавелася сиквелом (вірніше, приквелом) під назвою "Тупий і ще тупіший тупого: Коли Гаррі зустрів Ллойда", але в ньому не брали участь ні Фаррелли, ні Керрі з Джеффом Деніелс. Пітер і Боббі збираються зробити вигляд, що цього фільму ніколи не було.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також