Туреччина відмовиться від "all inclusive"

5
0

Безперервний спад доходів готельєрів та працівників туріндустрії може змусити Туреччину відмовитися від системи "все включено".

Депутати Партії добробуту Туреччини хочуть ввести заборону на будівництво нових готелів, пояснюючи свій намір тим, що всі зростаюча кількість готелів провокує зниження цін і порушує баланс між попитом і пропозицією.

«Сезон 2010 року залишився позаду. Новий сезон ось-ось почнеться. Один сезон змінює інший, а проблеми туристичного сектора ніяк не вирішуються », - йдеться в повідомленні партії.

Рішення проблеми члени турецької партії бачать не в будівництві нових готелів, а в їх модернізації і збільшенні цін на більш якісні послуги.

«Що ж робити? Не будувати більше готелів. Наявні готелі потрібно модернізувати і залучати більше туристів в них. Готелям потрібно концентруватися не на кількості, а на якості і, надаючи більш якісні послуги, відповідно підвищувати на них ціни. Це навряд чи буде можливим без відмови від системи «все включено», так що необхідно розробляти нові системи проживання туристів у готелях », - цитує заяву партії видання "Euromag" з посиланням на tourexpi.com.

На думку працівників туризму, основними проблемами індустрії залишаються - низький рівень зарплати і сезонне, а не цілорічне працевлаштування.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також