"Турнір чотирьох": Закарпатський "Минай" обіграв "Епіцентр"

757

Закарпатський "Минай" обіграв "Епіцентр" з Кам'янця-Подільського та вийшов у фінал "турніру чотирьох" за місце в УПЛ.

У п’ятницю, 26 липня, відбувся півфінальний матч «Турніру чотирьох» за право виступати в УПЛ у сезоні 2024/25 між ФК "Минай" та ФК "Епіцентр".

Рахунок у матчі відкрив Епіцентр на 12-й хвилині. Микола Миронюк отримав вертикальний пас від Владислава Мороза, прибрав захисника й пробив у кут воріт.

Минай відігрався за сім хвилин силами Владислава Вакули. Той пробив з-за меж штрафного майданчику, і м’яч рикошетом від оборонця влетів у ворота.

В другому таймі, на 57-й хвилині Минай вийшов вперед – після незлагодженості у діях між воротарем та захисником м’яч у напівпорожні ворота відправив Дмитро Пріхна.

Попри складну ситуацію, підопічні Сергія Нагорняка зуміли знайти у собі сили піти вперед. На 66-й хвилині вони зрівняли рахунок, коли після флангової подачі від Владислава Крістіна ударом головою м’яч у ціль переправив Іван Бендера.

На 77-й хвилині Епіцентр вдруге вийшов вперед завдяки голу Данила Кравчука – той впритул розстріляв ворота ударом головою, скориставшись навісом від Миронюка.

На 85-й хвилині підвів Епіцентр Миронюк, який за грубий фол проти Тимура Корабліна отримав пряме вилучення. Після цього фолу було виконано стандарт, який врятував Минай від поразки в основний час. Пріхна скинув м'яч на Артура Ременяка, який ударом головою вразив кут воріт.

У серії післяматчевих пенальті сильнішим виявився Минай, який переміг із рахунком 5:3.

У фіналі за право зайняти місце в УПЛ "Минай" 30 липня змагатиметься з "Лівим Берегом"


Коментарі

Читайте також