Туристи були шоковані рахунком у 811 євро за 2 напої в ресторані на грецькому острові

745

Грецький пляжний ресторан знову зазнав критики після того, як двоє туристів отримали рахунок у 811 євро за два напої. DK Oyster — це популярний ресторан, розташований на пляжі Платіс-Гіалос на острові Міконос, який описує себе як «сучасну сагу про насолоду». Але влітку ціни в цьому ресторані шалені, а туристи неодноразово звинувачували в абсурдних цінах на їжу та напої, повідомляє The Independent.

Саме через ціни ресторан має дуже погані відгуки на сайті для подорожей Tripadvisor. У відгуку, опублікованому на Tripadvisor у травні, туристка Лорі Е. написала: «Обов’язково отримати квитанцію перед від'їздом і перевірте свою кредитну картку, оскільки вони стягують додаткову плату». Туристка каже, що замовити напої у відомому ресторані її переконала пропозиція безкоштовних лежаків на пляжі.

«Я замовила 2 напої, і лише пізніше дізналася у меню, що вони коштували 51 євро кожен. Але вже навіть це не виявилося абсурдом, бо коли ми повернулися до Штатів, то виявили, що насправді з нас стягнули 876 доларів (811 євро). За 2 напої!!!», – написала Лорі Е.

Тепер туристи з Америки намагаються оскаржити величезний рахунок у своїй компанії, яка видала кредитні картки, тим більше, що вони не отримали копію квитанції.

Правила ЄС вимагають від ресторанів повідомляти загальну ціну, перш ніж вимагати оплати. Однак менеджер DK Oyster написав свою відповідь:

«Рекомендуємо всім відвідувачам перевірити меню перед замовленням. Хочу зазначити, що на столиках біля входу вивішено наше меню, де вказані ціни на наші страви та напої».

Tripadvisor додав для ресторана позначку «попередження про небезпеку», що робиться вкрай рідко. У 2019 році американський турист був шокований, отримавши рахунок у 836 євро за кілька кальмарів і пиво.

Через три роки мати та її дочка подали до суду на цей ресторан, адже заплатили там майже 600 євро за два мохіто та тарілку крабових ніжок. Адвокат Бренди Моултон розповів, що чули як кільком клієнтам погрожували, коли вони відмовлялися платити непомірні рахунки.

Коментарі

Читайте також