Туристи приголомшені ужгородськими дорогами і українськими цінами

8
3

За кілька днів починається Євро. Ужгород уже в очікуванні напливу туристів.

Та чи готовий обласний центр Закарпаття до такого візиту? Своїми враженнями з  Мукачево.net поділився австрієць, футбольний фанат Давід Ерган. Хлопець довгий період працює водієм, тому майже увесь час їздить територією Єврозони.

В Україну Давід приїхав вже вдруге, однак підготовки до Євро так і не помітив. Найбільше емоцій виклакали ужгородські дороги: “Таких доріг я не бачив ніде”.  Чим ще вразив гостя Ужгород читайте в ексклюзивному інтерв’ю.  

Коментарі

К
катя

НА ЛОХА!!! от зараз трошки підзароблять, а потім "палець" сосати будуть... як легко з нашим народом!!!! ОООО... ЄВРО... - СРУБИМ КАПУСТУ!!!!А ФІГ ТАМ!!! капусту вже заробили(і дороги поладили, і готельних комплексів настроїли, і т.п.), а на то шо буде дальше їм насрати!!!бо за підготовки добре нажилися! тьху.... противно бачити як в країні в якій ми живемо, виховуємо своїх дітей, будуємо "якесь" майбутнє- чужими руками все гребуть під себе, а люд як те бидло(чи вже просто загнані вівці)- з усім згідне,все супер, а ще й лишніх пару копійок заробити дають((((( ПОДЯКУВАТИ НЕ ЗАБУТИ.. ОСЛБЛИВО ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ ЄВРО, коли, як вже написав Дуже далекоглядний бізнесмен,ні один турист що буде на Україні під час євро, сюди повернутися не захоче!

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

НЕ ТУ СТРАНУ НАЗВАЛИ ГАНДУРАСОМ

ДД
Дуже далекоглядний бізнесмен

Джекпот! Доїти, доїти буржуїв! Щоб на все життя заробити! *бо після такого сюди більше ніхто не приїде*

Читайте також