Туристи та Буковель стали причиною спалаху "корони" на Прикарпатті

25
3

Саме так пояснив спалах коронавірусу в Івано-Франківській області на прес-конференції під час форуму "Україна 30" заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

За його словами, нову хвилю коронавірусу очікували 5-10 лютого, але вона почалась трохи пізніше.

"За підрахунками головного санлікаря Віктора Ляшко, це дала Буковель та іноземні туристи. І потім це почалось розходитись через місцеве населення", - зазначив він.

Тимошенко зазначив, що зараз влада тримає ситуацію під контролем і очікує, що через декілька днів питання буде знято.

Цікаво, що 8 січня, коли в Україні почав діяти посилений карантин, Володимир Зеленський також відпочивав на "Буковелі" та фотографувався з туристами. При цьому на фотографіях президент Зеленський без маски.





Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

У
Україна

Причиною стали туристи , а спонукали до цього їх канал "1+1" Коломойського, цімбор Шевченко (названий власник "Буковелю") і Укрзалізниця з її додатковими потягами . Щоб ви всі здохли , перераховані вище , ідіоти .

ПК
під контролем

Да какая разніца?! влада тримає ситуацію під контролем?! Та де там: усі лікарні переповнені, ніде пхати - на Львів вивозять, пересувні трупарні до Франківська завезли (див. у захід.нет)

К
Критик

А нічого страшного, якщо там був теж президент? Нічого страшного, що в Буковель їдуть зі всієї України? В інших областях нема захворення, а тільки на Прикарпатті. Маразм, лохотрон. "Ні маскам".

Читайте також