Туристична марка "Історичні винні підвали Середнє"

20
0

Закарпаття багате на пам'ятні місця, тому кількість пам'ятних туристичних сувенірів під назвою "Туристична марка", розширюється, пропонуємо вашій увазі новий знак серії Туристична марка "Історичні винні підвали Середнє"

Відтепер в АПФ „Леанка” Ви можете придбати туристичний сувенір під назвою „Туристична марка”, котрий зображає "Історичні винні підвали Середнє".

Туристичні марки - чеський проект, його історія розпочалася в 1997 році. За короткий час Туристичні марки здобули у туристів популярність і розширилися до багатьох навколишніх європейських країн.

З листопада 2007 року Україна (після Чехії, Словаччини, Польщі, Німеччини, Австрії, Румунії, Великобританії і США) стала дев'ятою країною світу, де можна купити Туристичні марки.

Розпочався проект на Закарпатті і поступово буде просуватися до інших цікавих куточків України.

Невеликі, круглої форми, дерев'яні сувеніри є "підтверженням" відвідин незвичайних і привабливих туристичних місць. Це може бути вершина гори, замок, природні та технічні пам'ятки, печери, зоопарки та ін.

Туристичні марки можуть грати роль провідника по красах нашої батьківщини.

З туристичними марками проводиться колекційна гра. Потрібно назбирати десять Туристичних марок, які складають числову послідовність. Відрізати паперові купони і відправити на адресу, вказану на марці. За це Ви отримаєте Премійову марку, кожного разу іншу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також