Туризм поповнив бюджет Закарпаття на понад 370 тисяч

7
1

Цьогоріч до місцевих бюджетів Закарпаття надійшло 373,82 тис. грн. туристичного збору.

Наразі в Закарпатській області податковими агентами туристичного збору є 307 суб’єктів господарювання. З них 68 юридичних та 239 – фізичних осіб – підприємців, які протягом першого півріччя 2014 року сплачували збір.

– Закарпаття – надзвичайно привабливий для туристів край. Тож надходження туристичного збору до місцевих бюджетів є надзвичайно важливим чинником позитивних тенденцій розвитку нашої області та туристичної галузі у регіоні зокрема. Потік туристів щороку зростає, для них готуються відповідна інфраструктура та різноманітні атракції, що дозволяють розкривати потенціал природних ресурсів та історичної спадщини краю і наповнювати державну казну, – зазначив Олексій Петріченко, в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Коментарі

Д
Дорожник

Щось тут не те. Можливо помилка, не в тисячах а в мільйонах все-це мабуть обчислюється. Бо якщо у тисячах, то хто їм дороги робити буде? За 370 тисяч грн. й кілометра не відремонтуєш, а ще й вкрасти треба. Що думають дєльци від туризму, за які ша-ша дороги до своїх об"єктів будувати будете, іншу інфраструктуру розвивати. Так за півроку за вами мусор убирати на 300 грн треба. Чи знову на державу повісити, на плечі свідомих платників, не таких як ви.

Читайте також