Тверезий: стали відомі результати аналізу крові мукачівського прокурора, який скоїв ДТП

16
41

Тепер прокуратура подає клопотання на ще один аналіз, який вкаже чи ця кров взята саме у прокурора.

Як ексклюзивно розповіли Мukachevo.net у прокуратурі Закараптської області, аналіз, який проводили у обласному наркологічному диспансері, аби перевірити чи дійсно молодий мукачівський прокурор був нетверезий виявився негативним, тобто правоохоронець алкоголь не вживав.

На основі цього аналізу прокуратура вирішила подати клопотання у суд з призначенням ще однієї експертизи, яка покаже чи відібрана кров дійсно є молодого прокурора.

А вже потім провести ще раз аналіз на стан алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, 10 вересня мукачівські патрульні намагалися заарештувати молодого прокурора, який є сином головного лікаря Мукачівської ЦРЛ.

Відео самого затримання можна подивитися тут.

Коментарі

АК
Аграрний Коледж

Юрй Юрійович звертаєся до Вас колектив через ці коментаріїї, бо всі інші блокують, Якщо хочете залишитися директором і надалі без скарг, викликів комісій із МОН, то ПРОСИМО ВАС призначте на посаду Заст.директора з навчальної роботи адекватного педагога,а не істеричку і безгамотну особу, брехачку. МИ ВСІ ПІДНІМЕМОСЬ НА РІЧНИЦЮ КОЛЕДЖА ЯКЩО НЕ БУДЕ ЗМІН .

З
законопослушний

Мене тоже зловили 0.69промілле ,но я невтікав,визнав що вживав,оплатив штраф,і я не в ютубі;),поліцейські поводились дуже чемно,вобще они молодці,зробили свою роботу на5+,а я мало бюджет поповнив!

Ш
Шваблик

Влада і суд в державі - народ. Ще не народився той, хто не був справедливо покараний народом. Усьому свій час. Краще не втікати від кари, вона все одно дожене.

С
Спостеригач

До Антона Геращенка. Який опубликовал видео. Этим видео вы показали что если можно одним то так себя будут вести и другие , или закон для всех один или всем буде наплевать на вас вместе с вашим министром

ДС
До суд лінча

Чувырло сидит у соседа в компьютере одним пальцем буквы ищет, другим в носу ковыряет и визжит. Интересно откуда ты чувырло узнало про " Суд Линча"?

М
Мичман

У Вас всех дома всё в порядке? На себя сначала посмотрите,а потом обсуждайте других. вЫ (это не ошибка) вЫ нелюди,которые радуются ошибкам и неприятностям других и ближних... Как говорят в Одессе "не говори ГОП" Завтра вАС остановят и для пиара "пОЛИЦИЯ" так разрисует,и завтра вЫ будете читать такое-же гавно про себя. Почему никто не спросил где ПОЛНОЕ ВИДЕО ??? Почему нету того,когда его держали под дулом калашникова? Плебеи. Без роду и племени....

СЛ
Суд лінча

на таких прокурорів має бути суд лінча - на місці!

Л
Луценкову

Москалику ЛУЦЕНКОВ! Твій ІР нам давно відомий. Ми не дамо одурманювати наших громадян.

ПС
правий сектор

В звязку з видаленням мукачево нет нашого коментаря.Ще раз повторюємо для імбицилів і дебілів мусорських, досить поширювати коменти в свою підтримку. Ви обо ралися по повній програмі з цим відео. Тому потрібно буде відповісти за оболванення людей. Мукачево нет теж це стосується.

ПС
правий сектор

Мукачево нет! Закінчуйте видаляти наші коментар(вони залишаються в історії) Дограєтесь, Наразі ми свою думку не змінимо. Закінчуйте поширювати змонтоване Хером Херащенко відео з вирізаними моментами затримки громадянина України. Якщо не хочете справедливого покарання за поширення змонтованих відеоматеріалів то будьте обачними!!!

ЛЛ
лікар лікарю

Так можна показати що було запропоновано ЗАДУТИ до АЛКОТЕСТЕРУ. Чи ми дебіли всі? Де це на відео?

Л
Лікарю

Хто як не лікар, знає, як можна "зробити" аналізи на наркотики і алкоголь!!! Якраз про це і говорять більшість коментаторів...

Л
лікар

Та що тут можна говорити. велика кількість коментаторів уяви не має, як можна зробить аналізи на алкоголь і наркотики. Праві хто каже, а де покази алкотестера надані прокуророві. Навіть на відео немає щоб було запропоновано прокурору визначити рівень алкоголю.А може було і вирізали? Але з другої сторони не було запропоновано медичної допомоги після ДТП але на відео це не вирізано бо її не було. А це вже друзі зовсім інша, підсудна справа - не надання допомоги після ДТП. Чи може я неправий?

ШЗ
шо за разводилово

но побзеравим відео увважно. киби зо мнов такое зробили то я би їх просто по янному укорошав . це просто пздец як нас дуркувуть. таймер нах зовсім не то указує шо нам говорять.но се пздец я лох кментувавім такі розводи.

9
911

пробачте мене Мукачівчанє.. я хотів з вас зробити лохів. мої коментарі проплачені мусорами. вибачте ще раз

9
911

хто сумнівався б? звілнити по статті обох і старогоЛупяка і горе-прокурора сина Славіка, який при затриманні під кайфом назвав прзвище не Лупяк , а Богут-матері. Це як прокурор? та його в АТО на передову, шоб схуд на сто кіло, бо уже уд жиру і кайфу збісився докус. до В,Берлоги-правду кажеш ош "алею" повішених покидьків у парку зробити, оби усім не поваднго були на грошах платників податків вбивати, пити, калічити в ДТП ваших дітей і ще нічого їм не буде? балаж, лупяк старий і малий на нари!

СК
Степан Крук

Не передьоргуйте! Все було так. Прокурор, підходячи до своєї машини побачив поліцейську автівку, припарковану на пішоходному переході. Як посадовець, котрий зобовязаний наглядати за дотриманням чинного законодавства, він підійшов до поліціянтів, щоб зробити зауваження та провести інші дії процесуального реагування. Але копи застрибнули в машину і почали втікати.Енергійний прокурор почав погоню за правопорушниками. Йому вдалося обігнати наглих копів та заблокувати їх машину. Він навіть вступив з ними в рукопашну схватку. Але, раптово. ті витягли пістолети, що було для прокурора повною несподіванкою. Він втратив свідомість і в мокрих штанях був доставлений в лікарню. Вирішується питання про нагородження героя орденом Княгині Ольги. Орден Богдана Хмельницького не дали, бо якась курва в поданні написала "Ярослава Лупяк"( жін. рід)

1
122

Бардак! Треба зробити аналіз на алкоголь у патрульних - то вони були нетверезі!))) а прокурор тверезий, йшов додому пішки, нікого не трогав - його силою засунули в машину і зробили винуватим! А якщо серйозно, то навіть при таких "аналізах" він має бути звільнений за свою поведінку під час спілкування з патрульними-адже працівник прокуратури має в першу чергу дотримуватися закону, а не втікати від патруля, щось викидувати із сумки, ганьбитися назвати своє прізвище і заднім числом іти у відпустку!

П
Провидець

1. До "стадо" Шо ти дурницю несеш? Та поліцаї ще нормально з ним повелися. А набагато ефективніший результат був би такої п***и дати, шоб хоч місяць себе у дзеркалі не впізнавав! По твої словах давай може ще пожаліємо його. Давай відкриємо банківський рахунок йому та скинемося бідненькому прокурорчику пару гривень... дурдом-веселка.... 2. Враховуючи мої можливості бачити наперед, то я бачу шо кров буде одна і та сама, а повторний результат також буде негативний!

Я
Я

Це винувата стара Балаж Надія бо навчила робити афери з дипломами,купляти суддів,прокурорів,адвокатів, потім за вбивстово донькою двох людей купляти міліцію,прокурорів,свідків іт.д. Уже 2 роки ідуть суди і судді не можуть доказати,що двох вбила Наталія Балаж яка пяна була за рульом ( докази є двоє мертвих), поранені,алкоголь підтвердили в крові, але судді С Л І П І ( так і буде осліпнуть всі за ці злодіянія) , а ВИ ТУТ НАРОД ХОЧЕТЕ , ЩОБ ПРОКУРОРА НАКАЗАЛИ. ВСЕ ПРОДАЖНЕ.

1
111

Ну це просто ...нема слів... хоча до останього надіявся, що все буде по справедливому... наївний !

A
anomimus

Люди а ви сумніваоися в інших результатах аналізів ?? Яка фімілія у Славіка ?)) Це Україна, а тим більше Мукачево....

З
Закарпатець

Мы и не сомневались.....

АК
алєс капут

Щось мені здається, що держава котиться до глибокої прірви...

В
Володимир

Рахую , що такого водія необхідно оштрафувати на суму в 10 тис грн за водіня в нетверезому стані , заставити відшкодувати все що було пошкоджено місту і іншим людям під час ДТП , звільнити або дати догану головному лікарю за надані неправдиві дані аналізу крові на вміст алкоголю і наркотичних речовин , а самого водія-прокурора ( який випадково заднім числом пішов у відпустку ) притягнути до відповідальності і провести службове розслідування . Водій з відео явно знаходиться в неадекватному стані , за пятим разом не може зрозуміти , що руки мають бути на видному місці , починає втікати . Його ніхто не бив , а він скаржиться на струск мозку !!! Може забій голови з стусом спричинила музика яка лунала вночі з його авто , чи голову просквозило , бо вікна для крутизни повідкривав ? А коли поняв що діло йде до недоброго , то почав втікати , бо ой як не хочеться біжати до батька , який косить з хворих не малі кошти і мабуть купив дане авто сину , просити на суд 10 тис грн для сплати штрафу .

9
911

Вот скажите сами себе честно,вы ожидали другого результата?Как по мне то всё было очевидно.

ГК
Город которого нет

Доведут народ до отчаяния в этой корумпированой дебильной стране и выход один анархия и суд линча иначе мы все и дальше будем стадо баранов

К
Критик

Не країна а дурка. Продажні всі - огидно, обідно і дуже, дуже соромно што я укра

С
Стадо

что там видно на видео? человек попал в ДТП , вышел из машины а на него пистолетами целятся , другой из вас вообще бы обгадился. Так должна была себя вести полиция? оружие наводить? или хотябы подойти и проверить всё ли впордке? цел ли человек? или о человечности все забыли? всем бы повод говна налить тут !

М
мартин

Хто думав, що результат буде іншим ?!....підніміть руки )))))

2
2

поліцаї ще й винуваті будуть шо го спати не поклали й колискову не заспівали.

ВУ
В україні дозволена наркота

а таблетки, що він їв- то просто так-торчком мош бути-се падамент хуже никуда

Т
Тимошенко

Да, ребята, вот уж афера, так афера.

Ч
Читач

Вечеряв з другом в ресторані - їхав по І. Зріні, то ж неважко відслідкувати, в якому саме. Замовляв і вживав алкоголь.

1
1234

а нащот того шо на стовпах вішати непогана ідея

В
васька

тупа держава , на відео видно шо пяний, яка іще експертиза , іще не раз прокурори які пяні в дрова шо людей позбивали не сіли в вязницю

1
123

Цікаво чомусь аналіз крові так довго робили??? і нянько ще при посаді і тиск чинив мабуть? і кров його але взята через три дні після інцеденту і не шукали чомусь ще того що втік поки міліця підїхали... Все шито-крито і він може приступати до роботи з наступної неділі. А жебрака вже б тримали за гратами... Що змінилося в державі?????

Б
Бенке

А на вміст наркотиків провіряли??? Шось він там у ташці довго шупався навірно шось переживав шо найдуть.

P
Pravda

А кров на від нього на аналіз добре би аби люди брали. Літрів пять

О
Оля

А ніхто і не сумнівався, що прокурор був п'яний, ясно, що в такому випадку і аналізи прекрасні.

P
Pravda

Просто збиткуються над народом! По ходу толку не буде поки їх не начнуть на стовпах вішати!

Читайте також