Творці Angry Birds випустили нову іграшку (ВІДЕО)

8
0

Компанія-розробник однієї з найпопулярніших у світі ігор Angry Birds випустила нову гру, в якій використовується ідея ланцюгової реакції в складних механізмах, - Amazing Alex.

Згідно з повідомленням фінської компанії Rovio, представлена гра є головоломкою, в якій використовується ідея машини Руба Голдберга - надзвичайно складних механізмів, що здійснюють яку-небудь найпростішу дію.

У згаданих механізмах діє принцип ланцюгової реакції, що викликається рухом окремих частин механізму і приводить в кінцевому підсумку до виконання необхідної мети.
 
Гравцям Amazing Alex пропонується будувати подібні механізми і використовувати їх. При цьому користувачі можуть створювати рівні в грі самостійно, після чого ділитися ними через інтернет з іншими гравцями.
 
"Ми віримо, що створили щось дуже веселе і зрозуміле для гравців різного віку. Ми самі дуже добре проводимо в ній час і чекаємо не дочекаємося реакції користувачів", - повідомив виконавчий віце-президент Rovio Петрі Ярвілехто.
 
Іграшку можна придбати інтернет-магазині Apple за 0,99 дол. для смартфонів і 2,99 дол. для планшетів відповідно.
 
Також вона доступна в магазині для пристроїв на базі Android - Google Play, а пізніше з'явиться для платформ Windows Phone, Windows і Мас.
 
Гра Amazing Alex є переробленою версією гри Casey's Contraptions, яку Rovio викупила раніше. Основу ігрового процесу залишили незмінною, а переробленою стала тільки візуальна частина гри.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також