"Ти якого чорта наді мною стоїш": Мукачівські патрульні спіймали жінку, яка їхала на пробитих колесах (ВІДЕО)

3
10

5 червня близько 5:00 години ночі екіпаж патрульної поліції побачив на вулиці Миру авто, яке рухалось з пробитими передніми колесами.

Патрульні розповідають, на вимогу зупинитися водій авто Ford Fiesta  не реагував.  Пізніше вони затримали авто по вулиці Миру, водій заїхав на зелену зону.

За кермом виявилася жінка, близько 30-35 років, яка на вимогу пред’явити поліції документи не реагувала, поводилась агресивно та перебувала з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

— Нема нич, нічого нема…В мене нема нічого…мене побили, в мене вкрали телефон, - саме так відповіла жінка-водій патрульним.

Патрульні зазначають, що з моменту затримання та жінки поводилась агресивно, навіть спробувала втекти.

На неї  оділи кайданки та доставили у міський відділ.

Як це було, дивіться на відео:
 

У мукачівця вкрали Renault Megane прямо з заправки

Коментарі

Х
Холмс

доросла жінка.... сформована особистість зі своїм світоглядом та принципами життя, які яскраво продемонстровані на відео. Перевиховувати вже за пізно, не спрацює...принцип гуманізму покарання тут теж без результативний, питання, що робити з такими індивідами, які не поодинокі в нашому суспільстві?

М
Мукачевець

Натуральне бидло в образі жінки, хоча таку важку назвати жінка, мати, сестра... Таке бидло лише позорить славне місто Мукачево. Я ще б на місті адмінів указував прізвище таких моральних уродів, щоб сором був по повній. Нехай читає ця потвора про себе коменти, ганьба таким п"янотам!!!

M
McMurphy

Героїню звати Голодняк Мар'яна Іванівни, проживає в досах

О
О

Где видео,про то ,как она пьяная ехала за рулем -нашли подругу на зеленке.с пробитыми колесами,развели,за 5 дней вабло не собрала-да она просто пацыка ждала из шинномонтажа,а сидела за рулем,потому что нар...гала на пассажирском сиденьи,короче,нашли кого-то за рулем и пошло...

R
ri0

Найгірше те, що вважає себе правою. І такого бидла - дедалі більше. Збити людину з дитиною і доводити, що та сама кинулась з дитиною під колеса, щоб гроші потім вимагати. Принцип "моя колокольня више" Нічого, всьому свій час))) Шкода лиш, що діти страждають за помилки батьків(

IA
I am

До 555 Правила дорожнього руху України. 31.4. Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством за наявності таких технічних несправностей і невідповідності таким вимогам: 31.4.5 Колеса і шини: б) шини мають місцеві пошкодження (порізи, розриви тощо), що оголюють корд, а також розшарування

П
Пенсіонер

Му-ора щи май йо---ті ги пяна клямпа.

М
Мукачівець

Безграмотна тупорила мавпа , хто б вона не була ....

Д5
До 555

Шосьте розумні. Я б побачила як бисьте говорили як би ця пардна панія не дай Бог на вас наїхала.в такому состоянію і з такими колесами.

5
555

а яка мусорам разнеця що колеса пробити моя машина буду ихати хоч и на дисках вобще обнаглили козлятина.

Читайте також