"Тимчасового" начальника внутрішньої безпеки Мукачівського прикордонзагону судитимуть за хабар у 15 тисяч

15
0

Військовою прокуратурою Західного регіону України передано до суду обвинувальний акт стосовно т.в.о. начальника відділення внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону

Військова прокуратура Західного регіону України завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою т.в.о. начальника відділення внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону Державної прикордонної служби у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування установлено, що вказаний військовослужбовець отримав неправомірну вигоду в розмірі 15 тис грн від військовослужбовця указаного прикордонного загону за нестворення службових перешкод при подальшому проходженні військової служби, пише прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні скеровано до Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області для розгляду по суті.

Відповідно до ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду м. Львова, яке залишено в силі Апеляційним судом Львівської області, обвинувачений утримується під вартою.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також