Тимофій Милованов заявив, що "МВФ обкакався" у співпраці з Україною

12
10

Спочатку Милованов виклав допис у соціальній мережі, а потім вступив у суперечку в коментарях.

Сьогодні мені пощастило бути на зустрічі з спадкоємним принцем ОАЕ. Він дав завдання своїй команді збільшити товарообіг та інвестиції в агро з Україною в 10 разів за кілька років, тобто, довести до 2 млрд доларів в рік, - написав Милованов.

Один із дописувачів написав, що цей допис, як компенсація за те, що не склалася співпраця з МВФ. У відповідь на це Милованов написав, що це МВФ "обкакався" у співпраці з Україною.


Милованов на сьогодні обіймає посаду радника Офісу президента на добровільних засадах. Стосовно цього розгорілася і інша суперечка між Миловановим та Віцепрем'єр-міністром України (2016-2019 років) Павлом Розенком, який поцікавився за який кошт Милованов потрапив до ОАЕ.

Милованов повідомив, що частину поїздки він оплатив сам, частину згідно з протоколом, а ще трошки додала місцева сторона.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!




Коментарі

Р
Ромаріо

Разом з армією пудпалинкових орків і лісокрадоельфів ми звільнимо Республіку Контрабабве і Об'єднані Русинські Гуканати від ктулхо-рептилоїдського гніту! Дай Гоб сил та здоров'я говнокомандувачам Гецкові, Сидорові і Чебурашці закінчити те що не зміг старик Сікора.

ДН
до нижнього

Гарматний, кінчай довбитися крокодилом і пити чіфірь, шалава ти медведчуківська!

ПО
Пушкін Олександр

майдан в Росії вже задавлено. Прогноз: тепер черга на нацистах - армія шахтарів одна з найбільш якісно оснащених армій світу і ій по силам організувати на сході ще декілька котлів - деокупація країни відбудеться зі сходу аж до кордону з ЄС.

ДД
до До лжеПушкіна

Геленджик...Геленджик...Геленджик...

О
останньому

Якщо Милий Ваня це сказав,то він всього навсього повторив слова із фільму Слуга народу "Идите ви в ж...пу".А демограф Лібанова каже правду.А Олександру Кацаповичу краще б уважно знову передивитись викривальний фільм Навального про Геленджик...

R
Romario

Обкакалася не місія МВФ, а препuздент і слуги, а разом з ними я та інші 73% його виборців, яким постукали по лобі кінцем епохи бідності. Тепер всі зевиборці позатихали, різко стали "внє палітікі" і чомусь не верещать про "зубожіння" і "бариг". Ну а самі відбиті з них, на кшталт мене і мого брата-близнюка Пушкіна Олександра- почали підмахувати ОПЗЖшній шоблі, ставши дешевими медведчуцькими хвойдами.

ПО
Пушкін Олександр

Я на 176% - проплачене медведчуківсько-рашистське лайно. В 2014 році мої бидлячі "соотєчєствєнніки"-ординці забрали в України Крим, нагнавши туди озброєних "зелених чоловічків" при підтримці місцевої кацапні і зрадників. А потім це двоноге лайно полізло на Донбас з казаками, кадировцями, заблудившимися псковскими десантниками, і бурятськими танкістами. Сподіваюсь, наше свиноросіянське суче плем'я буде винищене повністю, і тоді навіть НАТО не буде потрібне, бо єдина світова загроза - це наша фашистська недокраїна Рашка.

Д2
до 23:34

Коли дешевій медведчуцькій хвойді було сказано чесати звідси - вона має чесати. Тобі це ясно, Дирявіо?!

ПО
Пушкін Олександр

Обкакалася не місія МВФ, а препuздент і слуги, а разом з ними я та інші 73% його виборців, яким постукали по лобі кінцем епохи бідності. Тепер всі зевиборці позатихали, різко стали "внє палітікі" і чомусь не верещать про "зубожіння" і "бариг". Ну а самі відбиті з них, на кшталт мене - почали підмахувати ОПЗЖшній шоблі, ставши медведчуцькими хвойдами.

ПО
Пушкін Олександр

У цього, як він себе сам називає, дебіла рило вже не вміщується в екран. Може далі говорити, хто там обкакався, але чисельність населення на території "Україна" стрімко скорочується: так зване "постійне населення" за оцінками багатьох незалежних демографів на контрольованій території України без Криму та ОРДЛО (очевидно, що Крим та частина Донбасу вже втрачені назавжди) вже далеко нижче за 30 млн., а за непрямими методами оцінки (споживання базових продуктів харчування) деякі демографи дають і оцінку на рівні 25 млн. Такі цифри здаються цілком реальними, бо ніхто не вірить в брехню привладного демографа Лібанової про 2-3 млн. заробітчан: в трудовій міграції з терміном перебування за кордоном більше 6 місяців на рік задіяно вже далеко більше 10 млн. українців, що виключає їх зі складу так званого "постійного населення України".

Читайте також