Тимошенко готує фальсифікації на Заході - ПР

6
0

Партія регіонів заявляє про те, що штаб Юлії Тимошенко спішно готує масштабну фальсифікацію результатів виборів на заході України. Про це йдеться в офіційній заяві партії, повідомили ІМК у прес-службі ПР.

"Об'єктивно незрозуміло те, що всі округи, що не передали дані про явку, якраз у регіонах, що продемонстрували перевагу Юлії Тимошенко. У Центральній виборчій комісії відсутні повні дані про явку у Вінницькій, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Сумській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях. Очевидно, що невмотивована затримка даних про явку є серйозним сигналом про підготовку махінацій зі списками виборців - з метою сфальсифікованого вкидання бюлетенів на користь Юлії Тимошенко", - йдется у заяві регіоналів.

Також у ПР зазначають, що "члени виборчих комісій від Тимошенко в регіонах, які левову частку голосів віддали новому Президенту України Віктору Януковичу, отримали вказівку перешкоджати підрахунку голосів, підписанню протоколів та передачі їх у вищі комісії, піднімати шум відносно вигаданих фальсифікацій".

"Бютівці поставили на конвеєр виробництво актів, скарг, претензій про неіснуючі порушення на дільницях і в округах, де Тимошенко зазнає нищівної поразки", - вважають у ПР.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також