Тимошенко лідирує за кількістю хвалебної джинси у закарпатській пресі

12
3

І це при тому, що однією з тез інформаційної кампанії екс-прем’єрки є заклик до інших конкурентів припинити самопіар та зайнятися реальними справами.

Не менш суперечливими є й хвалебні тези від штабу Юлії Тимошенко: з одного боку як її особиста заслуга припідносяться усі законодавчі успіхи так званої більшості у Верховній Раді, без акценту, що це фактично ширка з Партією регіонів, з іншого – у статтях намагаються утвердити Тимошенко як стороннього позавладного «воїна світла», який майже не має нічого спільного з новою владою, окрім як відстоює у ній ідеали Майдану. І це при тому, що досі ніхто не може пояснити, в якому статусі Тимошенко бере участь у засіданнях РНБО, на яких правах організовує штаби супротиву та якій ролі зомбує країну в кількагодинних ефірах в Савіка Шустера.

Окрема теза, яка мусується у замовних матеріалах про Тимошенко,  – це її начебто важлива чи навіть визначальна роль у врегулюванні на ситуації на Сході України. І тут також штабісти «Батьківщини» вдаються до див поєднання непоєднуваного: Тимошенко презентована як головний противник Кремля та російської агресії з жорсткою риторикою, але водночас екс-прем’єрка виключно за мирні переговори з Путіним.

Постійно також наголошується в матеріалах, що Тимошенко за проведення президентських виборів 25 травня, бо це гарантія легітимності української влади. Акцент на цій тезі є контраргументом для серйозної інформаційної кампанії з чіткими аргументами як експертів, так й компетентних джерел, що Тимошенко працює якраз на зрив виборів у травні, бо зацікавлена в цьому найбільше.

Так, наприклад, в газеті «Неділя» є лише одна коротка позитивна згадка про Порошенка, розлога негативна публікація про нього, натомість 2 розлогі позиції Тимошенко. Аналогічно насичена Тимошенко газета «РІО».

Тобто нічого не змінюється, власне як і популістська риторика екс-прем’єрки. До речі, виникає закономірне запитання: за чий кошт розміщуються всі ці матеріали та ще й у такій кількості не тільки на Закарпатті, а й по всій країні? Звідки у екс-ув’язненої такі кошти, тим паче, якщо вона формально оголосила війну олігархам? Може тому досі нема жодної кримінальної справи проти корупціонерів режиму Януковича… 

Мукачево.net

Коментарі

ВІ
вона і так при владі

всі ключові пости заняті партіею Батьківщина,всі рішення согласовані з Воною,якщо хтось тішить себе надіями що Вона стане президентом і щось вирішить, най ся не тішить,Здобутки майдану знову вкрали олігархи, Пашинський уже на рибалку літае на вертольоті Януковича,Порошенкови тоже не до вас,йому би свої гроші сохранити.Аби не Росія майдан би уже зніс і нову власть, но почекаемо.

И
избиратель

Ох, и страшная она,чучело украинское.

ПЮ
проти юлі

Пішла б ця аферистка на три букви.Хто голосуватиме за неї,той втратив здоровий глузд.

Читайте також