ТИМОШЕНКО НЕ ВИЗНАЄ РЕЗУЛЬТАТИ ВИБОРІВ НА ДОНЕЧЧИНІ

11
4

У БЮТ заявляють, що збираються не визнавати результати виборів більше як на тисячі дільниць. Про це журналістам заявив керівник виборчого штабу БЮТ перший віце-прем'єр Олександр Турчинов.

Про це повідомляє Заіхд.нет.

"БЮТ буде вимагати визнати не дійсними результати виборів на тих дільницях, де члени БЮТ не були допущені до роботи, - зазначив Турчинов. - Ми зараз уточнюємо кількість цих людей. Думаю, що порушення були більше, ніж на тисячі дільницях".

Також, за словами Турчинова, на основі цих актів будуть вимагати, аби результати визнавалися не дійсними, там де були масові фальсифікації.

"Як приклад, маємо Донецьку область, де блокувався доступ наших представників до роботи дільничних комісій", - зазначив перший віце-прем'єр.

Турчинов також додав, що під час другого туру в голосуванні вдома взяли участь 1,5 млн людей.

"В основному люди хворіють на сході країни. На жаль, і ЦВК сприяє такому голосуванню", - додав Турчинов.

Коментарі

ЛЯ
Лариса Ямкова

А ви подивiться якi результати в трох областяъ по 77%, коли в них осталося всього 30% населення! Хiба ще не шахрайство за БЮТ? Треба бути чесними и починати вiдроджувать краiну, бо скоро буде холодомор й голодомор 2010. Нема грошей на перевибори. Хай тратять грошi на дiтей, а не на Юлькiни примхи..

К
контра

Молодчина Юля! Виборці на 3/4 території України проголосувал за Тимошенко, а в президенти лізе Янек. Повний писець.... Усі бачили, як на Закарпатті купляли голоси за цього бовдура. Як би не було підкупу, Янек не набрав би і 40 відсотків. Нема сумніву, що Захїідна і Центральна Україна підтримає Юлю. Янек має можливість створити собі ПіСЮАР і керувати такими ж бовдурами, як сам...

Д
Дмитрий

ЗАКОН УКРАИНЫ (проект) Внести изменения в закон о выборах Президента Украины: 1. Дополнить Закон о выборах Президента Украины следующими статьями Ст. 85-1. Определение результатов выборов Президента Украины. Результаты выборов Президента Украины определяются как избрание Президентом Украины Ю.В.Тимошенко. Ст. 85-2. Иные результаты выборов, чем указанные в ст. 85-1 этого Закона, являются заведомо противоправными, не должны оглашаться ЦИК Украины и не могут являться основанием для вступления

С
Серожка

думаю, ош там донецькі мало собі подкрутили, то точно. дурні бо боли, киби не подкрутили

Читайте також