Тимошенко знову застосувала "смертельну зброю" - пообіцяла скасувати призов

8
3

Юлія Тимошенко обіцяє, що одразу після президентських виборів буде відмінено строкову службу та здійснено перехід до контрактної армії.

Як повідомили в Управлінні у зв`язках зі ЗМІ Секретаріату Кабінету міністрів, про це вона заявила сьогодні під час перебування у Тернополі.

«Контрактна армія буде, і строкова служба припиниться після того, як ми з вами завершимо президентські вибори», - сказала Тимошенко.

Прем’єр нагадала, що законопроект про перехід до контрактної армії був зареєстрований у парламенті одразу після дострокових парламентських виборів у 2007 році. Голова уряду заявила, що ухваленню цього законопроекту заважала «політична боротьба перед виборами і небажання опонентів дати можливість виконати зобов’язання перед суспільством, що спричинило б збільшення мого авторитету у суспільстві». «Тому цей законопроект блокувався у Верховній Раді», - пояснила Тимошенко.

Нагадаємо, що ще у 2007 році Тимошенко пообіцяла скасувати строкову військову службу з 1 січня 2008 року та про повний перехід на контрактну армію до кінця 2009 року: "Перехід до повністю професійної армії до кінця 2009 р. – це абсолютно реальне завдання".

Фото Марії Ільїної

 

Коментарі

Ї
ЇЇ

обіцянка-цяцянка!

І
Іван

Та баба моя голосувало тоди за неї, бо думала ош мене у армію не возьмуть. і шо, фіг там, рік ходивім по уставу

П
Петро

Десь ми це вже чули...

Читайте також