Тимошенко зобразили голою в московському еротичному музеї (ФОТО)

11
0

У Москві відкрився перший в Росії і найбільший в світі музей для дорослих під назовю "Музей Еротики Точка G".

За своїм розмахом він обігнав подібні музеї Берліна, Парижа, Нью-Йорка, Амстердама та Барселони.

У музеї найбільшої уваги привертають провакаційні еротичні картини Віри Донської-Хилько "Рубльовське шосе", "Міс Russia", Wrestling, з Володимиром Путіним та Бараком Обамою в головних ролях, а також картина у головній ролі з голою Юлією Тимошенко.

Відзначимо, що на 800 квадратних метрах розташувалися більше трьох тисяч експонатів - від давнини до сучасності. Це єдиний музей в Москві, який працює щодня і цілодобово.

У музеї можна побачити давньокитайські, індійські та японські гравюри, тибетські еротичні ікони, австрійські срібні медалі, присвячені знаменитій повії Жозефіні Мутценбахер, давньоримські похоронні свічники, еротичні скульптури з Кот д'Івуару, книги, комікси, стародавні секс-іграшки і фалічні символи різних країн і епох, досягнення сучасної секс-індустрії - в тому числі найдорожчі у світі секс-ляльки "Real Dolls" зі США.

У музеї також представлена ??реалістична інсталяція "Ньюкамасутра" московських скульпторів Ліни Ланте і Василя Чечіля, еротичні лялечки аргентинського скульптора Мартіна Ді Джіроламо, двометрове "Транссексуальне Божество" Артема Блохіна, унікальна колекція скульптур з порцеляни "Ерофауна" Людмили Камінської.

Також у музеї можна побачити гігантський фалос "Гжель", "Матрьошок BDSM" Джуліана Мерфі, фото Ганса ван дер Кампа і багато іншого. У кінозалі музею буде в режимі нон-стоп демонструватиметься фільм "Секс у СРСР"

Крім самого музею, з’явився і "Гіпермаркет для дорослих", і "Еротичне кафе" з відповідною атмосферою.

За словами куратора музею Олександра Донського, команді хотілося створити провокаційний проект, який би чіпляв і викликав емоції.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також