Тиса-1 ненароком довела «порочні зв’язки» Кармазіна з Деркачем (ВІДЕО)

10
12

В одному з сюжетів телеканалу про те, як одному з храмів Хуста Степан Деркач подарував старовинну ікону, в кадрі видно екс-нардепа Юрій Кармазіна, який в орденах також був присутній на події.

У підводці журналістів йдеться:

«24 травня, у день рівноапостольних КИРИЛА та МЕФЕДІЯ, їх вшанували в Хустському православному кафедральному соборі, ім'я яких він носит . У храмове свято церкві, її служителям та прихожанам вручили знаковий подарунок -- цінну ікону з образами святих покровителів. На святковій службі у Свято-Кирило-Мефодіївському храмі побували Олександра БЕРЕГОВА і Василь СТАРУХ, настоятель Свято-Кирило-Мефодіївського кафедрального собору протоієрей Василій ПОЛЯК, депутат обласної ради Степан ДЕРКАЧ та народний депутат України II-VI скликань Юрій КАРМАЗІН».

Нагадаємо, що саме одесит Юрій Кармазін є позивачем у справі про позбавлення мандатів Павла Балоги та Олександра Домбровського, а Степан Деркач - ображеним "лузером" виборчих перегонів на 71 окрузі.

Вірити у збіг в даній ситуації якось некультурно, погодьтесь.

Коментарі

МС
Микола Староста(Жалива)

Політологу, Балоги переграли самі себе. Їх бідою є те, що почали війну з регіонали. Не знає хто їм розробляв таку стратегію але вона виявилася помилковою. Балога все був хитрим лисом і це давало йому результат,а зараз чомусь, він хотів бути вовком, що його і погубить. Перевибори у виборчому окрузі №71 вони однозначно програють,що може стати для них остаточним політичним крахом. На місці Балоги я би на перевибори не пішов.

Н
Незалежний

Коли депутат виграє вибори чесно, то він не боїться перевиборів по впевнений у своїх силах. Але всі прекрасно знають як переміг Павло Балога! Хіба ви забули як цей Павло Балога щоб його не трогали вступив у Партію регіонів? Хіба це не слабкість?

П
політолог

Саме цікаве, що Микола Жалива(Староста)про цей перебіг політичної ситуації говорив(писав) неодноразово. Невже Балога не читає думки (наміри) своїх конкурентів. Перевибори у виборчому окрузі №71 - будуть. Регіонали та комуністи проголосують за вибори у всіх семи(проблемних) округах, це вже факт. Тут вже Балоги безсилі

П
правда

Ще жоден не уник відповідальності перед законом, перед Богом та перед своїми виборцями, це найголовніше. А те, що роблять такі депутати-Бог їм суддя!

Н
Незалежний

Ну, і чого ви хочете досягнути цим сюжетом?! Відверто сказати цей сайт опускається до рівня жовтої преси, Діма ти вже просто загнався, берися за голову.

В
вася

Щадей рулить - розвалив Старий замок, тепер взявся за Мукачево.нет

L
lost

Саме смішне у даній ситуації, це то шо Баблога то сам можна сказати привів регіоналів до влади. Всі пам"ятають його реверанси в сторону Ахметова і Колеснікова в 2005-2010 рр. Якби він не наладив діалог Юща з Янукоїдами, сиділи би тепер регіонали в гузиці. За что боролись на то и напоролись ))). И поделом..

А
админу

Опа-попа... настала Павлику....

М
Міліцшта

Все повертається на круги своя:) ще недавно Балога за допомогою мукачівського суду і судді Заборовського, якого доречі уж арештували десь у прибалтиці, вигравав усі суди як лиш забажав! Від арешту акцій Ніопольськлго заводу феросплавів, до арешту акцій авіаперевізиків і при цьому жодного разу сторона відповідача не знала про суд:)))) а тепер колесо закрутилося у другий бік:))) і це ще лиш почато Вікторе Івановичу:))) повірте, це лиш початок. :))) далі буде.........:)))

П
Патріот

Ой як завелися даунецькі! Це ще хто перетворився у гавноканал! За такий сюжет усіх керманичів Тиси треба на кілок саджати. Доречі про гамносайти. Ось ще два які розмістили відео http://glavcom.ua/news/133899.html http://lb.ua/news/2013/06/12/205989_avtora_iska_baloge_karmazina.html

У
Ужг

Ви вже перетворилися в гавносайт погырше уа-репортера...

М
Міліцішта

Ще два тижні перед цим ваш сайт "крутив" новину як Деркач подарував ікону Кирила і Мефодія Хустському храму у " доброму контексті", там Кармазін теж був. А тепер як прос....ли мандат , та брудом поливаєте:))) ви смішні:)))

Читайте також