Тиса забрала життя ще одного закарпатця (ОНОВЛЕНО)

14
4

20 липня О 15:35 до рятувальників Виноградівського району поступило повідомлення, що в районі с. Пийтерфолво у річці Тиса потонув чоловік 1981 року народження.

О 19:45 відділенням водолазно-рятувальних робіт м. Хуст ГВРР АРЧ АРЗ СП, тіло потопельника було знайдено. Вже згодом з’ясувалося, що того дня компанія людей відпочивала біля річки.

33-річний Іван зі своєю знайомою пішов купатися. Що далі відбувалося поки сказати не може ніхто, але, відпливши десь метрів п’ять від берега, дівчина почала тонути. Так як чоловік був поряд, то заходився її рятувати. У нього це вдалося, але, на жаль, ціною власного життя. Підштовхнувши дівчину до берега, в якусь мить хлопець пішов на дно.

Товариші намагались врятувати його, але марно. Поблизу місця зникнення хлопця знаходився водовир. Це підтвердили і рятувальники водолазно-рятувального відділення м. Хуст, котрі проводили пошукові роботи. Тіло чоловіка знаходилося у вирі завглибшки близько шести метрів. 

Обставини загибелі людини з’ясовують правоохоронці.

Коментарі

ДР
до редакції

А ви зробіть, один тиждень новин на закарпатському діалекті! І нико не повість по помилки! :))

ПЧ
Простий чел

Та шо ви причипилися до них зі своїми помилками ну зробили вони 2 помилки і щотепер неможна прочитатти чи що,ви знаэте скильки в них материалу і скильки роботи якощо незнаэто то неговорить всякий бред.

ВM
Вебсамер Misanthrope

м. Хус - точно 3 букви? точно остання "с"?

ОЧ
Обурені читачі

"Дорога" редакція Му.нет! Вам не соромно друкувати новини з стількома помилками! Ганьба таким горе-журналістам. Діти в школі грамотніше пишуть. Це просто неповага до читачів.

Читайте також