Тиждень правових знань

16
0

пройшов у Мукачівському районі

      У Мукачівському районі пройшов Тиждень правових знань. Його організовано юридичним сектором апарату райдержадміністрації відповідно до  Національної програми правової освіти населення та з метою поширення серед населення знань про державу і право, інформування громадян про правову політику держави, забезпечення прав і свобод людини. 

         У рамках тижня правових знань в загальноосвітніх навчальних закладах району проведені  дні правових знань, конкурси, вікторини, виховні години,  зустрічі учнів шкіл з керівниками правоохоронних органів. Також серед учнів 9-11 класів Баркасівської, Залужанської, Кольчинської ЗОШ І-ІІІ ст..та  Барбівської, Н.Коропецької, Лалівської, Лецьовицької ЗОШ І-ІІ ст. проведено анкетування  на теми: «Чи потрібна юридична освіта», «Законність і правопорядок», «Чи існує необхідність у здобутті правової освіти». 

        У бібліотеках району  оформлені книжкові виставки та постійно діючі тематичні полички на теми: «Молодь.Права.Мораль», «Захист прав дітей в Україні», «Прагнення до щастя – закон життя». В селах Ракошино, В.Лучки, Лецовиця, Обава, Пузняківці, Макарьово проведено вечори «Виховання правової культури –шлях до побудови правової держави», повідомили в секторі зв’язків з ЗМІ, громадськістю та з питань внутрішньої політики апарату Мукачівської РДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також