Тиждень, що минув, у фото

5
0

Гарячим видався тиждень, що передував останньому літньому. «Підігріли його» як приємні події, фестивалі і концерти, так і жахливі пожежі, що підняли на вуха все Закарпаття. Фотоапатрат Мукачево.net весь час був напоготові.

Понеділок

Для мукачівських підприємців видався важким – вони підраховували збитки від недільної пожежі, що поглинула майже 40% торгових павільйонів логойдівського ринку

 

За офіційною інформацією МНС пожежею знищено та пошкоджено 1 тисяча 80 кв. м.

 

Як вдалося дізнатися Мукачево.net, вартість одного торгового кіоску на ринку коштувала підприємцям до $ 15 тисяч. Разом з тим, жодної страховки ні на товар, ні на торгове місце не було оформлено.

 

 

 

В Ужгороді тим часом 10 богатирів з Західної України та Словаччини демонстрували свою силу в міжнародному турнірі «Карпатський медвідь». Перемогу у змаганнях цьогоріч здобув Іван Григоровський.  

 

Вівторок

У Виноградові до Дня незалежності офіційно відкрито оновлену за 1 млн. 118 тис. Грн. вулицю Вакарова. Тут розміщена значна кількість підприємств міста. Також вулиця є важливою транспортною розв’язкою: її довжина – понад 900 метрів, ширина – 8 метрів. Вона з’єднує дві основні вулиці міста - Малу Польову та вул. Комунальну. 

 

Середа

20-а річниця Незалежності України. 

 

У центрі Ужгорода роздавали синьо-жовті стрічки, малювали на асфальті та співали державний гімн.

 

 

Цього ж дня тут на перехресті вулиць Корзо та Волошина заклали «капсулу часу» з посланнями, які відкриють у 2031-му році. Чимало ужгородців обурилися діями «Молодих регіонів».

 

Четвер

У Мукачеві нова пожежа – загорілися приміщення підприємства «ЕНО-меблів». Чи-то через необережність працівників, чи-то через спеку 5 годин горіло тирсосховище підприємства. Остаточно пожежу погасили лише о 20:30.  

 

 

Стало відомо, що завідувач кафедри туризму Ужгородського національного університету к.с.н. Федір Шандор увійшов до числа експертів авторитетного рейтингу найкращих ресторанів світу «S.Pellegrino». 

 

П’ятниця

Закарпаття знову у вогні. У Виноградові спалахнув склад з відходами товарів Automotive. Пожежу гасили до 6 ранку суботи.

 

Неділя

Мукачево традиційно скликало друзів на престольне свято міста – Успіння Пресвятої Богородиці.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також