«Тиждень зеленої енергії»

7
0

пройде в Ужгороді

7-9 серпня в обласному центрі, біля облмуздрамтеатру, відбудеться міжрегіональна виставка у рамках проекту «Тиждень зеленої енергії». Вона презентуватиме можливості в сфері енергозбереження та використання відновлювальних джерел енергії.

Фірми-виробники з країн регіону представлять свою продукцію та нададуть корисні поради, консультації щодо того, яким чином і з яким обладнанням можливо зменшити видатки господарств та установ на енергоносії.

На виставці можна буде ознайомитись із методами економії енергії шляхом використання систем сонячних колекторів, котлів, теплових насосів, вітрових генераторів тощо, прослухати презентації та лекції з різних тем, отримати корисну інформацію.  Працюватиме форум з 10 по 17 годину.

Проект «Тиждень зеленої енергії» реалізується Угорським публічним товариством з питань регіонального розвитку та урбаністики „VATI” за завданням Європейського економічного простору та Норвезького фінансового механізму, а також Національного агентства з питань розвитку  в рамках програми „Розвиток транскордонного співробітництва в угорсько-українському прикордонному регіоні”.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також