У 15 років учень школи-інтернату із Закарпаття має чималий список страшних злочинів

4
0

Оперативники управління карного розшуку ГУ МВСУ у Львівській області затримали 15-річного учня школи-інтернату, гастролера зі Закарпаття, якому інкримінують розбійний напад на студентку у Львові, ножове поранення ще однієї дівчини та кілька крадіжок. Міліціонери зараз з’ясовують увесь перелік подвигів неповнолітнього зловмисника.

…До Львова юнак приїхав електричкою. Спочатку вештався містом, а потім став шукати пригод. Уночі у львів’янина поцупив мобільний телефон, а вже наступного дня надумав пограбувати когось із перехожих. Опівдні на одній із вулиць у Личаківському районі  перестрів дівчину. Та поверталася додому. Хлопець кинувся до неї й спробував видерти із рук сумку, але дівчина швидко заховала її за спину. Як інформує прес-центр обласного управління міліції, розлючений нападник витягнув з-під куртки ножа та поранив перехожу в ногу. Потерпіла почала кричати, кликати на допомогу. Той злякався й  утік.

Але цієї пригоди йому виявилося замало. Пробігши кілька десятків метрів, юнак побачив у скверику на вул. Зеленій ще одну дівчину. Вона сиділа на лавці та переглядала буклети. Зловмисник підскочив до неї та вдарив ножем у спину. Цього разу жертва не стала пручатися, лише плакала від болю та благала про порятунок. Але він і не думав спинятися –  вирішив зґвалтувати бідолашну, скориставшись її безпорадністю.

– Він поранив її у печінку. Дівчина була у важкому стані, просила пожаліти її. Юнак поздирав із неї дві золоті каблучки, сережки, відібрав мобільний і втік із місця події. Потерпіла ж потрапила до реанімації, – каже заступник начальника Личаківського райвідділку міліції Львова Віталій Роса.

Того ж дня закарпатець утік із міста. Потім скоїв ще одну крадіжку з лікарні у Стрию. Опісля мандрував Україною, зокрема Київщиною. Знайти його виявилося досить складно. Львівські оперативники їхали за учнем школи-інтернату аж у Закарпаття. Хлопець вже зізнався у скоєному. З’ясувалося, що у свої юні роки він і раніше мав проблеми зі законом.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також