У 2018 курс долара перевалить за 30 грн — Мінфін

18
9

Урядовці при плануванні бюджету на 2018 рік враховували саме такий курс американського долара.

Про це на прес-конференції про результати роботи за 2017 рік заявив глава Мінфіну Олександр Данилюк. 

- Коли ми планували бюджет, ми орієнтувалися на такий курс гривні. Ми вважаємо, що курс гривні на наступний рік є реалістичним, і у нас немає ніяких підстав вважати, що це неправильний курс, - цитує Данилюка видання "Укрінформ".

Іншими словами, курс долара вже на початку 2018 року може сягнути позначки у 30 грн 10 к. і протягом року, ймовірно, не зменшуватиметься. 


Читайте також аналітичний матеріал про основні видатки бюджету країни на 2018 рік. 

 

Коментарі

Є
Євген

До 21.12.2017 12:10 Мій ІР є у розпорядженні редакції, як і Ваш. Не маю жодних заперечень, аби з моїми і Вашими коментами розбиралося СБУ. Побачимо що з того буде і хто саме з нас на нарах кукурікатиме.

Є
Євген

Розумних тут катма. Євреїв МОЖЛИВО й ПРИЙНЯТНО змусити платити прогресивні податки і вони таке згамають - така натура їхня, а от антисемітизм, що квітне на mukachevo.net абсолютно неприйнятний = лиш недоумок ріже дійну корову. Помислите над цим!

В
василь

Дякуємо, дякуємо...

П
Петрик

Тіпа кось голосував....

О
олекса

не за того голосували люди добрі

R
Riddik

Что-то мне подсказывает, что будет больше 30-ти!

Є
Євген

Агов! Тут взагалі притомні люди присутні?!!! Президент Комітету економістів України Андрій Новак достеменно пояснив, що й чому відбувається із гривнею = це є послуга нашим олігархам. Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2017/12/17/276894-ekspert-poyasnyv-chomu-devalvaciya-gryvni-shtuchna.

ЖП
Жити по- новому

ДО ольгінця ; дядя петя ти дурак ? Тобі адмін най скаже , шо ти балабол ! до 444: не вина тих людей шо стояли на Майдані ,шо до влади прийшов чоловік який до того майдана ни мав ни яке відношення . ЯКщо щось там пернула Руслана , та то ни означає що на майдані так і було ! Найуспішніші держави це ті де переміг майдан , лиш називався він протестантизм . А де раби вівці ся лишили до типирь , так уті країни і відстають , из своїми корупціями і " жиди по-новому "

;
;)

Фосо

Читайте також