У 22-річного жителя Берегівщини виявили 16 стебел коноплі

7
0

Нещодавно на Закарпаття працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків розпочали проведення спецоперації «Мак».

Під час відпрацювання у селі Попово Берегівського району в одному з дворогосподарств 22-річного місцевого мешканця вони виявили 16 стебел коноплі. Працювали БНОНівці і в обласному центрі, де близько 1-ї години ночі затримали 32-річного Івана, у якого під час особистого огляду вилучили з кишені декілька паперових згортків з марихуаною загальною вагою 5 грамів.

Рахівські дільничні інспектори міліції вирышують питання про порушення кримынальноъ справи проти 37-річного жителя райцентру Богдана, котрий, зберігаючи наркотичну речовину «канабіс», схилив до її вживання трьох своїх товаришів, серед яких була і жінка. За такий вчинок згідно ч.2 ст 315 ККУ чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.
 
Крім цього міліціонери порушили ще дві кримінальні справи: за ч.1 ст.309 (незаконне зберігання без мети збуту карається позбавленням волі на строк до 3 років) та ч.1 ст.310 (незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель караються обмеженням волі на строк до трьох років) Кримінального кодексу України.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також