У 3-х матчах Міжгірської першості забито 14 голів

8
0

Промайнув вже третій тур Міжгірського районного чемпіонату, який став найрезультативнішим з усіх попередніх. У трьох його зустрічах було забито 14 голів!

Хочеться відзначити, що після закінчення поточного туру інтрига не зникла, навпаки — зміцнили позиції пилипчани, наздогнавши лідерів ФК “Бескид”. Коаліціанти ФК “Міжгір’я-Лозянське” закріпилися у трійці лідерів і нарешті в боротьбу включилися минулорічні чемпіони, вирвавши в домашньому поєдинку перше турнірне очко.

Ну а тепер детальніше. Звичайно, центральна зустріч відбулася в тереблянській долині, де ФК “Колочава-Негровець” приймав цьогорічних лідерів першості — команду з Н. Студеного ФК ”Бескид”. Зразу ж відзначу, що суперники розійшлися миром — 3:3. Але яка була гра!.. Насичена боротьбою, багата на стандартні епізоди і, звичайно, на голи. Що цікаво, ритм задавали нижньостуденівці (і це на виїзді), а доказом цього є те, що в ході поєдинку двічі лідирували гості. Лише одинадцятиметровий удар наприкінці зустрічі урівноважив чашу терезів, до речі, тільки з другої спроби гравець колочавців зміг вколотити “круглого” шара у ворота суперників. Отже, бойова нічия і минулорічним чемпіонам дають зрозуміти, що титул втримати буде дуже не просто.

Цікавим виявився і матч пилипчан проти ФК “Едельвейс”. Насамперед, цікавим став рахунок 2:0 — чиста перемога “Шипоту”. Незрозумілою залишається позиція келечинців, які ніяк не можуть настроїтися на виїзні зустрічі, у їх іграх не відчувається стабільності. Може, ФК “Едельвейс” надумав показувати результативну гру лише в рідних стінах і не витрачати сил на виїзні поєдинки? Як би там не було, а пилипчани впритул наблизилися до лідерів і лише різниця забитих і пропущених заважає їм очолити турнірну таблицю.

І нарешті заграли “коаліціанти”. ФК “Міжгір’я-Лозянське”, провівши два провальні тури, продемонстрував всі свої вміння. Хлопці знайшли спільну мову на полі, показали командну гру і легко перемогли вучківських футболістів — 5:1. Вже наступної неділі на них чекає справжнє випробування у матчі проти ФК “Колочава-Негровець”.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також