У 39 закарпатців підтвердили коронавірус минулої доби

8
3

З початку пандемії в області одужало 606 закарпатців.

"Протягом минулої доби, 8 червня, за екстреною медичною допомогою звернувся 409 пацієнтів, з них 5 – з ознаками гострої пневмонії та 11 - з підозрою на COVID-19"- повідомила директор департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОДА Єлизавета Біров.

606 закарпатців, у яких було підтверджено коронавірус методом ПЛР, одужали

за минулу добу у 39 пацієнтів підтверджено коронавірус методом ПЛР

загалом з початку пандемії у 1 425 закарпатців встановлено діагноз COVID-19, із яких – 308 медики та 94 діти

32 людини померли, із підтвердженим діагнозом COVID-19 методом ПЛР

Станом на ранок 9 червня в області проведено 15 232 дослідження COVID-19 методом ПЛР

По районах за добу приріст кількості хворих: м. Ужгород (+1),Перечинський р-н (+8), Великоберезнянський р-н (+15), Ужгородський р-н (+1), Виноградівський р-н (+2), Іршавський р-н (+2), Міжгірський р-н (+2), Свалявський р-н (+1), Хустський р-н (+5), Тячівський р-н (+2)



Коментарі

ПР
підкарпатський русин

Русинський край нічого не має спільного з геноцидним спецпроектом жидо-масонських кіл під назвою “Украіна”. В рамках цього проекту за останні 29 років було ліквідовано населення в обсязі 20-22 млн.чол. Законодавство будь-якоі краіни зобовязує громадянина вживати всіх можливих заходів, для опублічнення та при можливості зупинення таких злочинних дій. Очевидно, що геноцид десятків млн. громадян Украіни з боку держави Украіна може бути зупинений тільки за допомогою ліквідаціі субєкта злочину - держави Украіна.

ДП
до Підкарпатський Русин

Ти Вальку вобще виступаш за сепаратизм тебе д\авно треба посадити, і вообщето всі лічаться за свій кошт

ПР
Підкарпатський Русин

Всіх членів секти "Анти-Ковід" просимо написати заяву-відмову на надання медичної допомоги їм та членам їх сімей у випадку захворювання на цей за їх словами видуманий та міфічний вірус, оскільки лікування цього вірусу не є дешевим і здійснюється за кошт платників податків. Тоді виникає моральне право висловлювати в масмедіа критику по відношенню до карантинних мір.

Читайте також