У 8 разів більше, ніж в Україні: Чехам значно збільшили мінімальну зарплату

10
7

Днями уряд Чехії ухвалив рішення про збільшення мінімальної оплати праці, аби побороти безробіття.

Мінімальну зарплату, яка до тепер складала 9 900 крон, збільшили до 11 000 крон в місяць. Такий ріст зарплати є рекордним за всю історію Чехії, передає Празький телеграф.

Нова зарплата чехів дорівнює 11330 гривнями чи 434 доларам.

– У нас одна з найнижчих мінімальних зарплат в Європі, тому сьогодні проблема знайти людей на будь-яку роботу, - зазначив міністр фінансів Андрій Бабіш.

Читайте також:

Чехія, Австрія та Німеччина увійшли до ТОП-10 найпривабливіших країн для заробітчан.

Коментарі

Р
Руснак

До13:52. Добре,брате. В файті не без урода.Мосиме за маргами позирати бо иншак на голову оскочіть.Майся фест.Чисть довкола!

КБ
Крутий бидло-піпер

Ти ся "Руснаку" не твори! То "Нижня марга" бидлячить. Я виноватий, бом забув у хліві привязати. Нич не зробиш: Бидло є бидло!

Р
Руснак

Марго пуслінна,12:33, іди в Чікош там ти мало мозгу дадуть!

ДР
до Руснак

Иди бику поникай на трасу кілько машин їздить . Коли у закарпатьови люди жили на зарплату . Кіть ти мало років , позвідай вітця як було .

Р
Руснак

Руснак русинови. Брате з останньима твоєма фразами согласен на всі сто. А вот до начала комента,не согласен. То мінімальна зарплата і 454$, подомай, при цінах на їдіня меншых, як у нас. А подле мінімалки ростуть і сиридні зарплаты. У нас просто геноцід народу.

Р
Русин

А шо то 11 000 корун в Чехії? За 11000 знімеш хіба що житло (однокімнатну квартиру з комунальими). То дуже мало, бо кить треба купити своє житло а ще діточок завести, так то менше нуля. а робота є лим в Празі. Інші регіони в жопі. І в Празі мало хто заробляє. Наші заробітчани, якщо і працють то рівно так щоб заробити і вернутися. В чехії вони не залишатюся. Живуть в жахливих умовах, бо інакше треба платити більше за житло. Одним словом наші їдуть і розробляють усю інфрсастукутру. Чому не можна це робити дома? Тому що керівництво клало на країну. Здали країну.

В
верховиниць

Та се пздец!!!а шо я зможу собі купити за наші 1000

Читайте також