У багатоповерхівках Мукачева проведуть ремонт електромереж, заради встановлення електроопалення

8
5

10 багатоповерхівок міста очікує "капремонт" електромереж.

Про це заявив заступник міського голови Едуард Барчій в ході інтернет-чату.

«Ми розробляємо комплексне рішення проблеми. Почали з того, що виділили кошти на реконструкцію внутрішньої електромережі, електрощитової та автоматів. Незабаром це буде зроблено у перших 10 багатоквартирних будинках. І так поступово плануємо провести реконструкцію електромереж будинків по всьому місту», - розповів Едуард Барчій. 

До слова, кільце на північно-східному виїзді з Мукачева зведуть до кінця року.

Коментарі

О
Олександр

Балого возьми тих комусь поклав памятник, і піди прибири мусор шо намитали коло трикотажки у синіх мішках, а також піди побзирай під міст скілько там мусора.

O
oleg

водопровод и канализация в хрущевских домах на ладан дышат! будет ремонт? можно вопрос по иному задать! кошти виділять?

О
Олександр

Судя по сій фотці то сись Електрик спецеаліст))) ...судя по щупам тестер у нього навірно стрілочний і розщитаний на 20 вольт а не на........

О
Олександр

(До 122) А ти як думаш? кось тобі укаже смету.. де і кілько провели кабеля, кабель нись дорогий ти думаш що частники будуть купувати за свої гроші. треба буде власникам цих будинків контролювати яким проводом будуть тягнути, мідний дуже дорогий, є стальний з мідним напиленням, но і алюміневий самий дешевий, контролюйте... бо вам там жити і то ваші гроші за кварплату.

1
122

цікаво, в яких саме будинках? які знаходяться на балансі міста? "усіх будинків" - тобто і приватних, і комунальних, і кооперативних? хіба це можна робити коштом міста?

Читайте також