У бак авто, яке зайнялося у Мукачеві, підсипали марганцівку?

10
15

Таке припущення висловив у спілкуванні з Мукачево.net правоохоронець на правах аноніма.

Попередні висновки про те, що причиною займання автомобіля, стала несправність паливної системи, грунтуються начебто на тому, що паливних шланг в авто був забитий, а сам бак розкрився як "тюльман", тобто фактично вибухнув.

Такі версії, до речі, звучали від правоохоронців під час неформального спілкування на прес-конференції Василя Швенди.

Між тим, ось тут вже є питання, зауважив співрозмовник, чому вибухнув бак. Зокрема, це могло статися внаслідок підсипання марганцівки у бак. Подібні експерименти, зауважило джерело Мукачево.net, є поширеною практикою інценування загорань авто.

Коментарі

С
Спостерігачу

Вот-вот! А вать най згадає як провоцирує пацанів, а пак пише заяви і збиває гроші!))))

О
Олександр

Fredy Ніхто тобі не погрожує. У таке ... ніхто руки пачкати не буде. Тоже ти мені барон знайшовся... А може пахан??? )))

С
Спостерігач

Хай Нюнін згадає кого недавно порізав у ДОСАХ , після того як йому відмовилися продати " дозу" :))))))))

П
ПОДГОРЯНО

Для тих хто не знає, цьому бідному хлопцеві, у якого кличка Нюнін, уже другий раз машину палять, у нього ворогів хватає і без Чубірка))))

F
Fredy

Олександру І як лише ви встигаєте з усіма в дискусію вступити та всіх образити. А по поводу мене - це ваша прилюдна погроза? Чи я чогось не зрозумів? І уважніше читайте офіційні документи, а не бредні вашого барона. Там йдеться, що машина загорілась, а потім був вибух. Якщо навмисно запалили - то бігли з сірниками за автомобілем, який був у русі? І взагалі, хто такий цей "спостерігач шушкевича", щоб на нього витрачали свій час та робили зайвий піар балогови? Дивіться поменьше кримінальних серіалів

О
Олександр

Мункач Я вважаю що перед тим як щось написати, то потрібно добре подумати. Ти несеш різного роду пургу, яка повір, нікому не цікава!!! Візьми, перечитай і вдумайся у те, що пишеш.

О
Олександр

Спостерігач Сиди і спостерігай, а не впихуй свої продажні 5 копійок. Бо чисто случайно можеш бути наказаний і ти!!!

О
Олександр

Fredy Шановний, ти чув щоб баки самі взривалися??? Транспортні засоби стоять під сонцем, у спеку майже 45 градусів і нічого не відбувається! А тут, у 8 годин ранку бак сам вибухнув... Це ж абсурд. Раз з твоїх припущень так, то тобі варто попереживати за себе. Походи краще пішки!!!

F
Fredy

Хоч хлопчину і шкода, але це, випадково, не той камікадзе, який роки три назад зніс електричний стовп та ворота житлового будинку по вул. Сороча? Як зазначали свідки, навіть при тому, що з ним в авто була його дружина, він розігнався до такої швидкості, що при ударі переломив навпіл бетонний стовп та загнув металічні ворота. Всі були впевнені, що він тоді був під впливом наркотичних засобів. І для чого комусь цьому молодому чоловіку шукати проблем, він і сам їх без сторонньої допомоги знаходить. Надіюсь, він чим пошвидше одужає та вибачиться за заяви своїх спонсорів.

С
Спостерігач

Бачу що Читач і той що До Мункача все знають і вже вироки виносять. І про марганцовку написали швиденько замітку. Не вийшло у Балоги резонансу. А міліції потрібно тепер охороняти і потерпілого і інших причетних до виборів. Балога на цьому не зупиниться! Заради ріару може і постріляти людей! Той ніз чим не рахується!

ДМ
До мункача

Той хлопець робить у Балоги меншого на заводіі, не думаю що таке можна зробити з своїм працівником. Це виглядає як непродумана вендета з боку Чубірки молодшого, за що мабуть уже по башні і дістав. Не думав мабуть що такий резонанс набере ця подія.

ДМ
До мункача

Той хлопець робить у Балоги меншого на заводіі, не думаю що таке можна зробити з своїм працівником. Це виглядає як непродумана вендета з боку Чубірки молодшого, за що мабуть уже по башні і дістав. Не думав мабуть що такий резонанс набере ця подія.

Ч
Читач

Пацан сразу сказав хто і за шо машину йому запалив ще доки скора приїхала і забрала його у реанімацію Коля Чубірка довго жити не буде. Підгорянці його самі накажуть а потім і брата

М
Мункач

щоб до такого додуматися, треба мати хороші познанія і знати, чим усе може і має завершитися. а може та машина просто перегрілася?? На вулиці така жарєнь, що і сам гляда загоришся весь!!!! Але то не прро цю ситуацію. Балога усьо продумав. Це його рук справа. Ясність може хлопець внести. Бо надіятимя на ментів.. у мукачеві....

Х
Химик

Да да да а если еще марганцовку усилить кислотой даже очень слабой можно било задницу тачке полностью оторвать

Читайте також