У Барбово, де вчителька покусала школярку, виїхала прокуратура

22
2

На місці інциденту працює Мукачівський районний прокурор, повідомили у прес-службі відомства.

Факт інциденту ні міліція, ні прокуратура поки не підтверджує, хоча за словами батька, він написав заяву в міліцію ще вчора ввечері, а висновки медекспертизи передав слідчому.

У відомстві зауважили, що проводиться опитування свідків, а батько додав, що вже пробачив вчительку і схильний відкликати свою заяву протягом дня через значний резонанс у справі.

Втім, телеканал ICTV (Надзивчайні новини) вже зняв сюжет за гарячими слідами, і він має з'явиться сьогодні в ефірі. Також новину про інцидент з посиланням на Мукачево.net передрукували провідні українські сайти.

Мукачево.net

Коментарі

W
www

А може учительку лисиця укусила?Чи може дитина спецiально руку насильно пiдкладала-укусiть мене,укусiть мене?

З
Злата

Репортаж про мою першу вчительку, дещо перебільшений, оскільки, ця людина дуже вихована, стримана і чуйна до своїх учнів. Досвідчений педагог, яка завжди за нас переживала і старалася нам у всьому допомагати. Я і мої однокласники, співчуваємо їй в цій не простій ситуації, яка склалася в нашій школі,а Барбівська школа одна з найкращих в районі по дисципліні, чистоті і порядку, і в цьому є також велика заслуга директора. Не потрібно дарма плямувати репутацію школи!

Читайте також