У Бедевлі лоб у лоб зіткнулися BMW та Honda: одна людина загибла, 2 дітей – у реанімації (ФОТО)

7
8

Смертельне ДТП сталося вчора, на Тячівщині о 14.38 на автодорозі сполученням Мукачево-Рогатин-Львів. Обидві автівки, що зіткнулися, були на «єврономерах».

Як з’ясували прибулі на місце полісмени, винуватцем ДТП став водій «Hоndа Аccоrd», 27-річний житель села Нересниця Тячівського району. Він, рухаючись в напрямку Тячева, розпочав обгін іншого авто, не впевнившись у відсутності зустрічного транспорту, в результаті чого зіткнувся лоб у лоб із зустрічним «BМW», за кермом якого був 31-річний житель Тересви.

51-річна пасажирка «BМW» від отриманих травм у аварії померла у тячівській лікарні. Госпіталізовано також обох водіїв і ще трьох пасажирів обох авто - дітей віком 3 і 16 років.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

У обох водіїв взято кров на визначення вмісту алкоголю. Слідство триває.


Зауважимо, що за схожих обставин учора, але вже під Ужгородом, сталася ще одна ДТП, на жаль також смертельна: у ній VW Golf протаранив дерево.

Коментарі

Д
док

обидва шофери тверезі і не дітваки.І у обох в машинах були діти. а бляхи чи небляхи неважливо. важливо дурень-не дурень. на бляхах сам купу років їжджу.дешевше.

Ю
ю

По ділам судіть.... Треба карати за порушення правил дорожнього руху. І це має бути системою, а не "поліцейський склав протокол, а суддя ...не побачив складу злочину" і т.д. Порушення ПДР має автоматично фіксуватися і АВТОМАТИЧНО виноситись покарання. ВІдповідне. Поки цього не буде, до того часу треба молитися ще і за щасливий проїзд через два квартала, щоб не натрапити на Бурмістренка

В
Вася

Люди ви не путайте водія який багато років за рульом і водія який лем сів за руль. На єврономерах може сидіти нормальний шофер із стажем який не нарушає нічого, а взяв євробляху бо вона на багато дешевша! Але за євробляхою може сидіти тіло яке дістало права 5 років тому та раз у місяць їздило на жигулях от такі тєла і розбиваються! Євробляха за 1000 може їхати 180-200, а жигуль за 1000 буде гудіти з 80-100 що більше не поїде. Головне дотримуватися правил дорожнього руху!!! У нас вроді є правила, а ніхто не наказує за їх порушення ось і народ нагліє!

Д"
До "правди"

А якби ти їхав на таврії, чи ланосі. Або й дав у десятеро більше за таке ж бмв,тільки на укро бляхах,то мав би захист від дурня з зустрічної? Ану думай,тупориле

Л
лось

хіба проблема в єробляхах? так вопше ліпше кріпосне право і селян на улиці не пускати. не то шо за руль

П
Правда

Европацани найшли друг друга, 2 ушльопка думали шо купили єврокорчі, та типер вони ізбрані, долають всі закони фізики, а вот ніфіга не подолали!!!! Шкода дітей, та померлу жінку царство їй небесне(((

М
Місцевий

Здоровья бідним діткам. Водія хонди краще було добити.

К
Купа

Купа машин на дорогах.Евробахи,афробахи ну і т.д ....бахи.

Читайте також