У Берегівській лікарні пацієнти уклали з лікарями 6417 договорів-декларацій

28
1

В Україні з 2 квітня 2018 року стартувала приписна кампанія до лікарів первинної ланки: терапевтів, педіатрів та сімейних лікарів.

Головний лікар Берегівського центру ПМСД Руслана Гедєш проінформувала про стан кампанії на Берегівщині.

— На даний час всі заклади первинної ланки підключенні до інтернет- мережі та забезпеченні комп?ютерною технікою. Станом на сьогоднішній день вже укладено 6417 декларацій між лікарями та пацієнтами. Наразі ажіотаж довкола підписання декларацій дещо спав, у порівнянні з першими днями приписної кампанії.

Варто зауважити, що відтепер не має значення ані місце прописки, ані в якому закладі працює обраний лікар «первинки». Відтак, якому лікарю довірити власне здоров?я вирішувати виключно пацієнту. Приписна кампанія безтермінова і без медичної допомоги ніхто не залишиться.

Наразі Берегівським Центром ПМСД подано пакет документів на розгляд сесії районної ради щодо перетворення закладу в комунальне неприбуткове підприємство, - зазначила головний лікар Берегівського центру ПМСД.

Коментарі

П
Паціент

Хочу сказати наступне, нарешті, правда поки-що теоретично, лікарі повернулись до народу обличчям. Питання- це нас укладання договорів- чи навсе життя. Дожився народ, що лікарі борються за кліентів. Вони тепер толерантні, уважні, культурні і, насамкінець людяні. які би повинні бути завжди. Час покаже. Але є й такі, які заявляють, що вони вже набрали дозволену кількість паціентів - хоча це неправда. бо п. Супрун назвала лікарів і області, які виконали дозволену кількість паціентів. Пане доктор - зніміть корону з голови...

Читайте також