У Берегівській РДА досі всі пишуть заяви про вихід з ПР

18
7

Як повідомляють працівники Берегівської державної адміністрації, на цю мить вже остаточно відомі перші результати таємних зборів "регіоналів" у Берегові.

Зокрема всі члени фракції Партії регіонів у Берегівськом районі написали заяви про вихід з партії. Заяву про вихід із партії написав і Володимир Гулянич, голова Берегівської РДА. Про рішення голови районної ради Юрія Кноблоха поки що невідомо.

Очевидно, що масовий вихід з партії був контрольованим. Адже на зібрання приїхали заступник "губернатора" Закарпаття Ігор Свищо та нардеп Іван Бушко, які сьогодні також оприлюднили свої заяви про вихід з ПР.

Мукачево.net

Коментарі

К
клепсидра

Хлопці, Гулянич нормальний голова РДА. А хто прийде?

С
Славік

Ну що берегівські ПРдуни, запахло жареним? Та всі всі суки продажні, злодіїї блять,прячте всі свої машини нахуй і заколочуйте вікна бо буде біда, а щи ліпше уйо нах,,,уй.

П
пиштике

Да и не забудьте прихватить с собой ко всем чертям и алкаша Желобанова новоиспеченного зама Гулянича!!!!!!!!!!!!

В
Володимир

Що Бушко робить тут, а не на роботі, у ВР, вирішує ВАЖЛИВІ питання, долю країни??? Натомість пробує рятувати свою репутацію?

П
Патриот

А где ГОБЛИК куда подался перекинулся в ЄЦ, или снова решил мутить воду на Береговщине гнать его ко всем чертям отсюда так чтоб вместе с Гуляничем его не видели на Береговщине никто и никогда!!!!!!!!!!!!

7(
777 (оригінал)

Гулянич повертається в СДПУ(о) до Різака, звільнилося місце в палаті. А пишуть довго, бо малограмотні, в дипломах відсутні оцінки з граматики.

К
клепсидра

Не думаю що їх там багато було

Читайте також