У Берегівському районному суді у закритому режимі обирали керівництво (ФОТО)

12
11

Сьогодні, 24 квітня, у Берегівському районному суді тамєним голосуванням обирали голову суду та заступника. На засідання місцевих журналістів не пустили. Члени районного люстраційного комітету теж виявили бажання спостерігати за суддівськими виборами - але до залу запросили лише одного представника громади.

Відповідно до Закону України «Про відновлення довіри до судової влади в Україні» з 11 квітня 2014 року було звільнено з адміністративних посад голову Берегівського районного суду Гал Лайоша Лайошовича, заступника голови суду Ільтьо Івана Івановича. До призначення голови та заступника голови суду, шляхом таємного голосування, адміністративні повноваження голови суду були покладені на суддю Фейіра Олександра Олександровича.

За словами очевидця весь процес тривав майже півтори години за всіма правилами - з протоколами, урнами та бюлетенями. Хоча все вирішити можна було і значно скорше, адже кандидатура була всього одна. В результаті склад керівицтва Берегівського райсуду залишився незмінним: головний суддя Лайош Гал, заступник - Іван Ільтьо. У виборах взяли участь п'ятеро суддів. Один голосував проти.

З чим пов'язана таємничість виборів головного судді незрозуміло. Наприклад, у інших областях України на подібних засіданнях були присутніми представники Автомайдану, Самооборони Майдану, Правого сектора та громадських організацій. 

Мукачево.net

Коментарі

А
Адвокат

Вибрали собі на голову, фрукта який лише за себе і думає. Та ще й українську мову напевно з Азаровим разом вивчали. І це голова районного суду "ганьба". Та ще пан Гал покриває тупі і не професіональні витівки "юриста" якого випадково призначили суддею пана Гецко. Який чотири роки протирає штани в суді. Подивимось як він атестацію пройде. Адже перший у списку.

МР
Мирослав Ракатош

А який був тандем Ильтьо+Біловар = от чуваки накрали і рейдерствовали!

Л
Люстратор

Ти логічно! Напевно ніколи не стикався з суддями. Вот попадеш до чесного судді Гала і побачимо, як заспіваєш. Гребе бабки і корчить з себе правильного. Сподіваюсь, що не забуде його люстарційна комісія.

Л
логічно?

ти люстратор,і всі Берегівські люстратори нехай заглянуть у минуле за собой а потім нехай судять інших, бо ці люстратори лише люстри вішати на потолок гідні...

Л
Люстратор

Я так розумію, що для хабарників в мантіях Берегівського суду моралі не існує. Вирішили, що Закон України "Про відновлення довіри до судової системи" їх не стосується. Нічого, кожному своє. Пан "Гал" своє отримає!!!!!!!

П
Правильний

Нехер на зеркало кивать, коли морда кривая. Суд такий як і ви всі. Це суд кормив кравчуків, кучмистів,ющенків,януковичів. І корм ти будете лише уже не своіх солдат, не дай Бог.

Б2
Береговчанин 2

Фейир командовал выборами? Да этот сам все дела решает за бабло! Полная люстрация! Вон!

Б
Берегівчанка

СЕ БЕРЕГОВЕ ДЄТКА! Власне кажучи, залишилися тіж самі корупціонери, а кому вони можуть віддати тепле місце? Навіщо ця показуха, ПОЗОР! Смішно!

ЯЦ
як це так?

Де правий сектор???? Де люстраційний комітет??? Де автомайдан???? І що це за п...ць???

1
11

Для чого ця вся показуха , невже Українці подуріли , вот цих суддів на схід нехай там захищають права Українців .

Б
Берговчанин

Ни хуя хорошего с этой страны не будет. Никогда. Простите за всем известное слово. Другого не подобрать.

Читайте також