У Берегові авто вилетіло у кювет (ФОТОФАКТ)

6
3

Аварія сталася минулої п’ятниці, 31 серпня на вулиці Лоняї. У незначній ДТП ніхто не постраждав, крім залізна євроблясі.

ДТП трапилося через обрання небезпечної швидкості під час маневрування автомобілем у результаті чого авто опинилося в кюветі.

На місце події працювали правоохоронці. Водій виявився тверезим.

Нагадаємо, що цієї ночі на трасі Київ - Чоп у районі села Зняцево зіткнулися вантажівка DAF і Renault Megan.

Коментарі

Б
Берегсас

не только одна полиция должна этим вопросом заниматься есть еше службы в мерии которые должны контролировать эти проблемы и решать.Интересно мер в курсе что у него есть такие службы.Что то не видно по ситуации в городе и эти службы не видно сидят в прохладных кабинетах.Беспредел- кругом попрошайки,цыганчата клянчат.Нормальной семье нельзя в таком красивом парке отдохнуть из за них.Нам стыдно перед туристами.ПОЗОР!!!

В
Вадіс

Водій був пяний

МБ
меру Берегова З. БАБ*ЯКУ

Дожились, мелкие цыгане попрошайничают угоржая канцелярскими ножами ?? Такими дописами, а саме головне, вже і випадками мешканці Берегова повинні жити в сучасному світі. Таке враження ,що наша міліція лише ганяється за автомобілями, нібито інших проблем в місті небуло. В дописах народу вже прохання, звернення, надання точних прикладів про діяння циган. а реакції ніякої. Шановна редакція, питання до вас- ви доносите прохання народу до чиновників ? Чи нам звертатись до Небесної канцеларії Просимо повідомити мера Берегово про безчинства циган на території міста і нехай доблесна міліція виконую свої прямі обов*язки. Чому не можуть патрулювати в парках, на вулицях в мікрорайонах і менше ходити з циганами на кофе по місту.

Читайте також