У Берегові безпритульні пси нападають на людей (ФОТО)

6
22

Сьогодні зграя собак напала на жінку прямісінько у центрі міста.

Як розповідає берегівчанка Агнеса Малега, сьогодні вранці на неї напала зграя безпритульних собак у центрі міста. Поблизу міського Будинку культури вони тепер часті гості, адже там розташували великий сміттєвий контейнер, який встановлений там тимчасово, але тварин це приваблює.

У міській раді вже декілька років приймають міри задля боротьби із безпритульними псами, але їх дуже багато. Наразі у місті діє притулок для собак та котів, але там їх збирають на стерилізацію, а далі відпускають знову у місто.

Жінці пощастило і вона встигла захиститися власною сумкою. Одна із собак залишила на аксесуарі свій слід назавжди.



Нагадаємо, що нещодавно у Виноградові безпритульні собаки напали на молоду жінку.

Коментарі

ЗА
Золтан Адальбертович

Усі адекватні коментарі і зауваження прочитані і відповідним органам дані розпорядження.

П
Полгармештер

То все фуйня. Я перед виборами циганьтабор підмащу, а лохам берегівським якусь лавочку в парку нову поставлю, і все буде міндент йов, знов буду фівнеком, но вже цілої Берегсазской ОПГ. То єсть, ОТГ.

М
Майдаун

Мадяри як прилізли в Європу з Уралу то і циганоту взяли з собою .

Б
Берегово

треба псів циганоти стерилізувати разом з вонючими хозяїнами.вони просто знущаються з нормальних жителів плодяться і живуть з наших грошей.Самий грязний і вонючий город в області через цю бидлоту!!!!!!!!!!

ДМ
для Медве В.

лише не забудьте обути чоботи, бо на цвинтарі повно змій повзає, та спочатку покосити триметрові куші, через які на цвинтар не зайти, не залетіти... ганьба!!! За що міськрада плотить ШАЛЕНІ ГРОШІ??? ви хоча би одну тисячу відробіть з тих тисяч, шо заробляєте, пройдіться та послухайте, як люди вас проклинають, бо неможливо добратися до могил родичів... ні Богом, ні чортом вас не напудиш...

ДМ
для Медве В.

А ще зайдіть на цвинтар в одній особы, та подивіть які люди там вештаються, що страшно вже туди заходити. А багатьох людей там близькі, родичі та знайомі. І багато людей біля могили рідних знаходить трішки спокою. Пане Медве, ви коли були останній раз на території, взятій вами в аренду. Це не лише гроші списати а дещо щей робити. А бомжів, пяниць і циган з собаками можна би було повиганяти. Вони ж ламають надгробні плити і виносять кудись. Раді заліза ломають бетон. А ще мусор би почаще забирали. бо в людей не завжди совість з собою і кидають де попало.

РУ
Роман Ужгород

Да я вообще сам не в Ужгороде, а в Ново-Залупинске живу,а на украинские сайты захожу посмотреть че там у хохлов и потролить укров,хоть у нас здесь и жрать почти нечего кроме ягеля и боярышника.

1
16:42

Чучело с русскоязычной челюстью, ты вообще откуда взялось на Закарпатье? Пшлонах за поребрык, отрыжка вертухайская.

РУ
Роман Ужгород

Да ладно уже не так страшны те собаки в Берегово.Как тут есть заперевальный поцреот щеневмерлик,он сидит в своих пропуканных шароварах и строчит тут комментарии и свою Галичанскую никому не нужную дурь.А когда ему не нравится критика оно подписывается потом чужими никами))).Это такой галичанский тут типа "Грибівці".Ну и потом выше над моим сообщением и оно появится с моим ником)))

Б
Берегово

Дуже прикро, що таке привабливе та туристичне місто незабаром перетвориться на суцільне сміттєзвалище, де пануватимуть цигани та їхні собаки. Невже потрібно, щоб сталося лихо у родині можновладця, для того аби вони зійшли зі своїх "тронів" і побачили справжнє Берегово, повне сміття, яке розкидують бридкі і нікчемні цигани та їхні пси. Саме вони і є раковою пухлиною нашого міста! Пане мер і компанія, схаменіться.

1
15:51

Ось і головний скажений пес Шоні Нижньомаргович Мандаун виповз (він же Шоніцил СеРеСерович Травевий, він же Леся Шонівна Кацапорусининець)

Ш
Шоні

Грибівці,тебе псіхобандеро лепавый чому з дурки упустили!?

Г
Грибівці

В нас тут на сайті свої скажені пси у коментах гавкають - Шоні СРСРович Мандаун, Центровський, Менджул, Роман Ужгород, вася капелан, Ромаріо, ну і я також в тій же файті.

ММ
меру міста Берегово

Пане мер, шановні депутати, працівники нової поліції- ще до кого звертатись народу, щоб навести порядок у місті, невже вам приємно що кожного дня стається якась неприємна ситуація. неможете власними силами, зверніться до громадян міста ,а саме до настоящих мужиків- вони вам допоможуть навести лад в місті, а то вже скоро у боязно буде вийти в місто. Для кого зробили парки, якщо немає можливості в ньому посидіти. для чого кафе та тераси, коли у тебе з рук забирають їдло або напій, для чого садити квіти коли тебе в любу хвилину може циганча обплювати або вирвати телефон, для чого робити притулок для собак,( а народ же перераховує туди кошти) коли собаки тебе можуть покусати і це все одна ракова пухлина - окремий хутір. Пане мер- ви ж ведете свою сторінку в ФБ зреагуйте будь ласка на ці тривожні сигнали. Дякуємо...

АТ
Андраш таксі

Пох на тих псів най спитауть кулько таксисти мусорам платять аби їх не кивали

Б
Берегово

Бо мер города бухає не ма час порядок наладити!

Г
Грибівці

Волядімір тих псу дресерував , тому вони кончені , як і він. Теж на людей кидається.

О
Олег

О

V
Volodymyr

Даже пси, тих кончених фашисту ненавидять!!

Й
Йовжі

Золику не до того, йому треба хату достроїти на мадярах і пропіаритися у фейсбук. А цигани і собаки, то не до нього

Б
БЕРЕГОВО

Цигани та їхні собаки заморили вже все населення Берегова. А реакції ніякої !!!!

Ж
Жук

Де захисники тварин? Кожному додому кілька тварин. Що мовчите!

Читайте також