У Берегові День вчителя відзначили з тижневим запізненням (ФОТО)

29
1

Було нагороджено преміями обдарованих школярів та педагогів-ветеранів.

День педагогічного працівника у Берегово урочисто святкували у п’ятницю, 11 жовтня. Як повідомлялося, святкування було перенесено на тиждень через відсутність міського голови.

Начальник міського управління освіти Маріанна Пилипенко привітала цьогорічного лауреата обласної премії ім. Августина Волошина, яку отримала Майя Боднар. Заступник директора ЗОШ № 4 Ірина Надь нагородили педагогічною премією імені Гізелли Дравої.

Мер міста Золтан Бабяк вручив подяки міської ради директорам навчальних закладів за підготовку параду і виставки до 950-річчя Берегова та відзначення Дня міста. А обдарованим школярам Берегова вручено стипендії міського голови. Така традиція започаткована три роки тому. Цього разу грошові стипендії та грамоти отримали п’ятеро школярів: Янош Акош (гімназія, номінація «Реалізація набутих знань»), Валерія Шерегій (ЗОШ № 5, «Науково-дослідницька та пошукова діяльність»), Аліна Ворошилова (ЗОШ № 5, «Музична, образотворча та літературна діяльність»), Алекс Матей (гімназія, «Спорт»), Вікторія Надь (ЗОШ № 4, «Особлива дитина»). Грамотами-подяками нагородили також батьків, які виховали талановитих дітей.

Також голова профспілки працівників освіти Марія Бубняк привітала вчителів-ветеранів праці Марію-Верону Кішгеді, Ірину Мацак, Наталію Щоку. За багаторічну працю в сфері освіти подяки отримали Людмила Токар та Ніна Жигуц, а також чимало молодих педагогів.

Святковий концерт продовжили шоу-гурт «Атас», танцювальний колектив «Вікторія», ансамбль «Камілла», клуб спортивного танцю «Гармонія» та інші місцеві виконавці.

Мукачево.net

Коментарі

Л
Легінь

Не пройшло і півроку як свято пройшло.Вчителі Берегова дякуйте меру.Ну хочу сказати на фото мер як мер,а то біля нього в очках що за "квазімода" стоїть.А може в Берегові запровадите свій календарь.Експериментатори!!!!!

Читайте також