У Берегові дідусь оголосив голодування проти дій мера та інвесторів аквапарку (ФОТО)

6
4

Дідусь буде мітингувати до тих пір поки його не почують і не будуть виноситися справедливі рішення.

Йдеться про земельні ділянки поблизу аквапарку, який обіцяють у Берегові вже декілька років. Дідусь запевняє, що земельні паї та ділянки відбирають у простий людей за участю суддів та прокурорів, які діють в інтересах міського голови Золтана Бабяка та інвестора Йосипа Вайса.

Міська рада сьогодні не працює, але дідусь бажає сидіти до останнього, адже сам позбувся декількох соток землі.

Також Mukachevo.net спробує зв’язатися із міським головою Берегова задля коментаря по даному інциденту.


Коментарі

MS
Massimo Stanchi

3-й випадок землі, вкраденої з Берегово, вул Вузька ,американський Єврейський інвестор Вайс той Колишній директор Maxsimus Termal, теперішній мєр Бабяк ... І НІХТО НЕ ДОСЛІДЖУЄ? УСІ КОРУМПОВАНІ?

Б
Берегово

Молодець! Взагалі обнагліли роздеребанили всю державну землю на себе і на всіх родичів далеких і близьких і живих і ненароджених.Поки ця бидлота у владі порядку в городі не буде і з циганами не наведуть порядок бо це їх електорат.Але надіюсь ,што всетаки зміниться на ліпше ,нові часи прийшли і нарід свідоміший став.Дай Боже!

1
123

То такий інвестор, як з гім..а куля.

М
місцевий

все точно дідусь каже,бабяк віджав вже всі землі по вузькій вулиці,щоб люди розуміли -це ділянки домогосподарств які люди користують роками,і просто не приватизували ,ваш огород ріжуть пополам і дальню частину виділяють на піджака вайса,і ні в суді і ні в прокуратурі ви не можете себе захистити

Читайте також