У Берегові для ракетної частини Херсону зібрали 1500 гривень

14
15

У центрі м.Берегово працює пункт (намет) по збору коштів на підтримку Української Армії.

За три дні роботи пункту з 25 березня 2014 року було зібрано 1533 грн. пожертв від мешканців Берегівщини та гостей міста і району.

Як повідомив сотник Закарпатської "Самооборони" Василь Вовкунович, всі кошти будуть передані командувачу однієї з ракетних частин, що дислокується у Херсонській області.

Перша акція збору коштів для потреб українських військових у Берегові триватиме до 30 березня. Підсумковий результат буде оприлюднено одразу після завершення.

Організатори дякують всім людям, що долучилися до цієї благодійної акції та підтримують військовослужбовців України у нелегкий час для нашої держави час! Слава Україні! Героям слава!

Мукачево.net

Коментарі

П
Патр

Ети денги не хватит даже на дорогу и питаниэ итих придурков

N
NL

Я в шоці, що робиться з ДІТЬМИ! Їм по 15-16 років. Вони ще, перепрошую, сопляки! Нічого не розуміють ні в політиці, ні в армії. В школу йдіть! Вам ще ЗНО здавати і у ВУЗ вступати! Але потім коли не здасте ЗНО і не поступите, будете звинувачцвати в цьому державу! Бо не знатимете де на роботу піти і гроші якісь заробити. І будете некчемами, які стояли там на майдані. Не довольні і ображені життям. Соромно за своє рідне місто! Адже Берегово ніколи не страждало із-за тих, хто сидить там в Києві. Берегово єдине місто на Україні, напевно, яке виживе при любих обставинах.

NL до "з Берегова"

Краще вивчи правопис, а потім пиши коментарі такі огидливі оку!

ЗБ
з Берегова ДЕБІЛУ

СИКУН ТИ САМ СКОТ

Т
толе

А ТЫ ШЛЮХА-ЯЗЫК И РАЗМИНАЙ!!!МНЕ ПЕРВОМУ И СДЕЛАЕШЬ ПО ПРИВЫЧКЕ

ЗБ
з Берегова ДЕБІЛУ

на берексаському чому не сидиш лем на нашому-ПИСОК ЗАКРИЙ-БОЛОНДЬО ТИ

ЗБ
з Берегова ДЕБІЛУ

а шо там у вас е інет!!!!!!!!!!!!!і анатолій там!!!!!!!навірно у вай фаю сидить як і ти у дурці!!!!!!!!!!!

Т
толя

молодці, а ковдуші, антифашисти- команішти,золтани, побекавуть ,тай утихнуть.

ОБ
Олег, Берегово

"Антифа" по всій Європі (не кажучи вже про пургінянців Росії або виплодків типу калєснічєнкі в Україні) - це завершені мразі, наочний доказ вже розтиражованого тисячекратно вислову Черчіля "Фашисти майбутнього будуть називатися антифашистами". Не зважаємо на їхнє белькотіння - нам своє робить.

А
антифа

Ты на форму этих молодчиков глянь - на фото. На неё деньги нашлись. Может, Америка помогла? В Крыму и деньги, и обмундирование, и даже оружие ничем не помогли бы. Кого защищать? От кого защищать? Русские против русских? Украинцы против украинцев? Бред какой-то! Не будет никакой войны!

ЗБ
з Берегова

Звертаюсь до Із Дурдома, Zoltan, ковдош, Антифашист - Ви просто боти а не люди! Ви нічого не робите лише воняєте! Люди грошей немають і дають пожертви хто скільки може, а не так як Ви тут сидите і все обсираєте! Ви зрадники і сцикуни!

А
Антифашист

Да эти гопники только понтуются! А кепки у них - как у нацистов Второй мировой!

К
Ковдош

Таку суму збирають жебраки в Ужгороді на переході біля Універмагу за три-чотири години. Чи не переплатили мадьяри?

Z
Zoltan

150 долларов, смешно :)

ІД
із дурдома

прівет вам усім!!сесе новость-УКРАІНА ЗАХОПИЛА СВОЮ ТЕРИТОРІЮ!!!ЗБИРАЕМЕ ДАЛЕ ГРОШИКИ-БО ДАКОСЬ ТАК ГОВОРИТЬ

Читайте також