У Берегові двоє мажорів "спалилися" на наркотиках

18
0

Нещодавно співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Берегівського райвідділу внутрішніх справ, спільно з працівниками секторів карного розшуку та дільничних інспекторів міліції викрили осіб, які влаштували наркопритон в одному з елітних спальних районів міста.

Ввечері до чергової частини Берегівського райвідділу міліції зателефонувала людина із скаргами на сусідів, з квартири яких занадто голосно лунає музика, що  заважає відпочивати після робочого дня.

Оперативний черговий скерував слідчо-оперативну групу за вказаною адресою з метою припинити гуляння веселої компанії. Вхідні двері квартири співробітникам міліції відчинив 23-річний Максим. У правоохоронців після спілкування з ним виникли підозри, що той перебуває в стані наркотичного або алкогольного сп’яніння, однак запаху спиртних напоїв від нього не відчувалося.

На прохання правоохоронців надати згоду на огляд помешкання, хлопець відповідав, м’яко кажучи, неадекватно. Як вияснилося в подальшому, квартира належить бабусі дебошира, яка прийшла на прохання працівників міліції та письмово надала згоду на огляд власного помешкання.

У квартирі перебували ще дві молоді особи: ровесник Максима на ім’я Дмитро та неповнолітній Станіслав. У кухні на столі було виявлено й вилучено відро з водою, в якому перебував дволітровий пластиковий флакон з фольгою на горловині, так званий бульбулятор для куріння марихуани. Тут же лежав паперовий згорток із 5 грамами марихуани. Це те, що залишилося від бенкету друзів-наркоманів, які влаштували собі свято в квартирі бабусі...

Усіх учасників гулянки міліціонери доставили до Берегівської районної лікарні для проходження освідчення на предмет наркосп′яніння, повідомляє Берегівський РВ УМВ

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також